Gigi Galli Kia Rio-val a rallycross Vb-n

A közkedvelt olasz versenyző visszatér a Wolrd RX mezőnyébe hazai futamán.
A korábban a rally világbajnokságon versenyző Gigi Galli tavaly a hazai futamán debütált a rallycross világbajnokságon. Már a verseny után eldöntötte, hogy 2015-ben visszatér, de egy teljesen új autóval. Így létrehozta saját rallycross csapatát és megépítették a Kia Rio Supercart. Az autó az október 16-18. között megrendezésre kerülő olasz versenyen, a Franciacorta pályán fog debütálni.

A csapatban fontos szerepet tölt be korábbi navigátora, Giovanni Bernacchini. Olaszországban természetesen nem nyerni szeretnének, csak meg szeretnék mutatni, hogy milyen keményen dolgoztak.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Kiss Pál Tomi Kenneth Hansen csapatával mutatkozik be a rallycross Eb-n

Close