Formula Student Hungary 2016

A verseny előzetese, nevezési listával és kedvcsinálónak korábbi képeink.

Augusztus 18-21. között kerül megrendezésre az idei Formula Student Hungary (FSH) verseny a Győr-Gönyűi kikötőben. A versenyen idén is az egyetemi hallgatók mérik össze tudásukat. Ez nem egy szokványos autóverseny, hiszen a dinamikus versenyszámok (gyorsulás, Skin Pad, autocross és endurance) versenyszámokon kívül vannak statikus számok is (műszaki prezentáció, költségtervek prezentáció, üzleti prezentáció).

Az idei FSH-ra több csapat egy európai turné után érkezik, ugyanis augusztus 3-6. között Csehországban, míg augusztus 9-14. Németországban mérkőznek meg a csapatok. A győri Széchenyi István Egyetem csapata, az Arrabona Racing Team is ezen két verseny után érkezik meg a hazai versenyére. Csehországban az összesítés 10. helyén végeztek. A hazai csapatok közül még az Aquarius SZTE Motorsport, a Formula Racing Miskolc és a BME Formula Racing Team nevezését fogadták el. Az Aquarius SZTE Motorsportnak ez lesz az első Formula Student versenye. A Formula Racing Miskolc autója látszólag nem sokat változott, a gyakorlatban azonban új motorvezérlés, telemetria és elektro-pneumatikus kormányváltó is került az autóba és súlyt is sikerült csökkenteniük.

Nevezési lista (Amelyik csapatnál a status oszlopába a starter van, ők lesznek ott a versenyen)
Facebook esemény

Korábbi képeink: 2014 2013

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz vezet, Puskádi a legjobb magyar

Close