Formula Student Hungary 2016

A verseny előzetese, nevezési listával és kedvcsinálónak korábbi képeink.

Augusztus 18-21. között kerül megrendezésre az idei Formula Student Hungary (FSH) verseny a Győr-Gönyűi kikötőben. A versenyen idén is az egyetemi hallgatók mérik össze tudásukat. Ez nem egy szokványos autóverseny, hiszen a dinamikus versenyszámok (gyorsulás, Skin Pad, autocross és endurance) versenyszámokon kívül vannak statikus számok is (műszaki prezentáció, költségtervek prezentáció, üzleti prezentáció).

Az idei FSH-ra több csapat egy európai turné után érkezik, ugyanis augusztus 3-6. között Csehországban, míg augusztus 9-14. Németországban mérkőznek meg a csapatok. A győri Széchenyi István Egyetem csapata, az Arrabona Racing Team is ezen két verseny után érkezik meg a hazai versenyére. Csehországban az összesítés 10. helyén végeztek. A hazai csapatok közül még az Aquarius SZTE Motorsport, a Formula Racing Miskolc és a BME Formula Racing Team nevezését fogadták el. Az Aquarius SZTE Motorsportnak ez lesz az első Formula Student versenye. A Formula Racing Miskolc autója látszólag nem sokat változott, a gyakorlatban azonban új motorvezérlés, telemetria és elektro-pneumatikus kormányváltó is került az autóba és súlyt is sikerült csökkenteniük.

Nevezési lista (Amelyik csapatnál a status oszlopába a starter van, ők lesznek ott a versenyen)
Facebook esemény

Korábbi képeink: 2014 2013

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz vezet, Puskádi a legjobb magyar

Close