Fenesi Autójavító Kupa-XIV. Horváth Boci Emlékverseny előzetes

A rábaringi verseny képes-videós előzetese előnevezési listával és időtervvel.Július 25-én, szombaton kerül megrendezésre a CélTrans Rallysprint Bajnokság harmadik versenye, a Fenesi Autójavító Kupa.
A versenyre az Arrabona Rally Club egy korábban sokat használt, ám az elmúlt időszakban nélkülözött nyomvonalat jelölt ki. Ráadásul a 10 km hosszú pályát a versenyzőknek mind a két irányba kétszer kell teljesíteniük. A rendezők a verseny után lehetőséget biztosítanak a versenyzőknek a szponzorok megautóztatására.

A versenyre eddig 40 páros adta le a nevezését. Az előnevezési lista IDE kattintva megtekinthető.

Az első versenyautó 13:08-kor indul az első gyorsaságin. Majd 14:36-kor még egy kör rajtol ebbe az irányba, hogy 16:24-kor már a másik irányba teljesíthesse a távot. Az utolsó gyorsaságin 17:47-kor rajtol az első autó. Majd 19:15-20:15-ig tart az epilog, azaz a szponzorautóztatás.

A nézőket és a versenyzőket a szervizparkban büfé várja.

Korábbi képeink: 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Korábbi videóink:
Horváth Boci Emlékversenyek
Még több videó a Rábaringről
Tavalyi videó:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Kamion Eb és fesztivál sajtótájékoztató

Close