Evans és az eső az úr Korzikán

A Korzika Rallyn az időjárás alaposan átírta a dolgokat. Evans vezet, míg Ogier csak 10. Videón Neuville és a híd találkozója.

Robert Kubica ott folytatta, ahol csütörtökön a shakedown megnyerésével abba hagyta. A pénteki első 29 km-s gyorsaságin tized másodpercre azonos időt autózott Ogierrel. Latvala lett a harmadik közel hat másodperc hátránnyal. A verseny első áldozata Neuville volt, aki eltalált egy hidat és a megsérült futómű miatt a verseny feladására kényszerült.

Az időjárás egyáltalán nem kegyes a versenyzőkhöz. Hatalmas eső és vízátfolyások nehezítik a dolgukat. A Korzika Rally második szakaszát biztonsági okokból törölni is kellett, mivel a lezúduló sok eső veszélyessé tette volna a versenyzést. A következő gyorsasági rajtját is majd egy órával el kellett halasztani.

A több mint 36 km-s pályán elején Ogier bal hátsó defektet kapott, amit a pályán ki is cserélt. Ezzel a 10. helyre esett vissza. Dani Sordo is eltalált egy követ, ő is defektet kapott. A szakaszt Evans teljesítette a leggyorsabban, ezzel az összetettben is az élre állt. Abbring lett a második és az összetettben is oda jött fel. Sarrazin a harmadik helyével a 6. helyre lépett előre. Kubica sokat kapott, az 5. helyre csúszott vissza.

Az utolsó szakasz eredményei és a Korzika Rally állása a pénteki nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Szombaton kétszeres Európa-bajnok lehet Kiss Norbi

Close