Evans és az eső az úr Korzikán

A Korzika Rallyn az időjárás alaposan átírta a dolgokat. Evans vezet, míg Ogier csak 10. Videón Neuville és a híd találkozója.

Robert Kubica ott folytatta, ahol csütörtökön a shakedown megnyerésével abba hagyta. A pénteki első 29 km-s gyorsaságin tized másodpercre azonos időt autózott Ogierrel. Latvala lett a harmadik közel hat másodperc hátránnyal. A verseny első áldozata Neuville volt, aki eltalált egy hidat és a megsérült futómű miatt a verseny feladására kényszerült.

Az időjárás egyáltalán nem kegyes a versenyzőkhöz. Hatalmas eső és vízátfolyások nehezítik a dolgukat. A Korzika Rally második szakaszát biztonsági okokból törölni is kellett, mivel a lezúduló sok eső veszélyessé tette volna a versenyzést. A következő gyorsasági rajtját is majd egy órával el kellett halasztani.

A több mint 36 km-s pályán elején Ogier bal hátsó defektet kapott, amit a pályán ki is cserélt. Ezzel a 10. helyre esett vissza. Dani Sordo is eltalált egy követ, ő is defektet kapott. A szakaszt Evans teljesítette a leggyorsabban, ezzel az összetettben is az élre állt. Abbring lett a második és az összetettben is oda jött fel. Sarrazin a harmadik helyével a 6. helyre lépett előre. Kubica sokat kapott, az 5. helyre csúszott vissza.

Az utolsó szakasz eredményei és a Korzika Rally állása a pénteki nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Szombaton kétszeres Európa-bajnok lehet Kiss Norbi

Close