Európa-bajnok a Botka Dávid-Szeles Péter páros!

Az ERC2-ben kettős magyar győzelem született a Rallye du Valaison, mely bajnoki címet eredményezett Botkáéknak.
Breen magabiztosan kezdett a Rallye du Valaison. Az első 10 gyorsaságiból mindössze kétszer nem ő volt a leggyorsabb. Így a második nap végére már közel egy perccel vezetett a svájci Burri előtt. Lukyanuk állt a harmadik helyen. Bouffiernek már az első szakaszon ki kellett állnia. A zárónapon Lukyanuk megelőzte Burrit, így ő vehette át a másodiknak járó serleget. A Junior Bajnok Bergkvist a negyedik helyen zárta a versenyt.

Számunkra azonban sokkal fontosabb volt az ERC2. Az Európa-bajnoki címért küzdő Botka Dávid-Szeles Péter kettős biztosra ment. Az első két napi 10 szakaszból hétszer ők voltak a leggyorsabbak a kategóriában. A maradék három szakaszt a bajnoki címért még versenyben lévő Vojtech nyerte. Így a második nap végére a magyar párosnak már egy perces előnye volt. A zárónapon az utolsó szakaszt Vojtech nem tudta teljesíteni motor probléma miatt. De a cseh versenyző kiesése előtt is több mint 30 másodperc előnye volt a magyar párosnak. Így Botkáék győzelemmel lettek Európa-bajnokok! Gratulálunk! A páros a szezon során három győzelmet és négy második helyet szerzett.

Szintén ebben a kategóriában volt érdekelt az ifj. Érdi Tibor-Patkó Gergely duó. Számukra kalandosan alakult a verseny.  A második nap reggel nem indult be az autó a parc fermében, a szervizben egy gyors gyertya csere után már indulhattak is a fiúk. Ezzel még nem értek véget a gondjaik, hiszen bepárásodott a szélvédő a gyorsaságin valamint a hajtással is gondjuk volt. Vojtech kiesése után a második helyet szerezték meg, ami a bajnokság negyedik helyére volt elég.

A Rallye du Valais végeredménye:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
A Botka Dávid-Szeles Péter páros a hétvégén Európa-bajnok lehet

Close