Elmarad az Eb szezonnyitó versenye, a Rally Liepaja

A szervezők úgy döntöttek nem rendezik meg a versenyt jövő hétvégén, egy későbbi időpontra halasztják.
Két magyar páros is érdekelt lett volna az ERC 2016-os szezonjának első versenyén, a Rally Liepajan. Azonban a szervezők ma tudatták, hogy elhalasztják a versenyt. A szokatlanul enyhe időjárás miatt a pályák nem alkalmasak a versenyzésre és a versenyzők, valamint a nézők biztonsága elsődleges szempont.

“A biztonság mindig is nagyon fontos volt számunkra. Ezt figyelembe véve a szervezőknek nem volt más lehetőségük, mint későbbre halasztani a versenyt. A rendezőknek a helyiek érdekeit is figyelembe kellett venniük. Ha nem jeges utakon rendezik a versenyt, az jelentős károkat okoz az utakban, amit a helyiek naponta használnak. Természetesen csalódottak vagyunk és együtt érzünk a szervezőkkel és az önkéntesekkel akik éjjel-nappal dolgoztak az ERC szezon egyik fénypontjáért. Tisztában vagyunk vele, hogy hányan csalódottak most. Keressük a megoldást arra, hogy átütemezzük a versenyt máskorra az idei évben. Több időnk van felkészülni a március 10-12 között megrendezésre kerülő Rally Islas Canariasra, ami így az ERC szezonnyitója lesz.”-mondta Jean-Baptiste Ley az ERC koordinátora.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Botka Dávid az ERC-n és az ORB-ben is indul

Close