Elmarad az Eb szezonnyitó versenye, a Rally Liepaja

A szervezők úgy döntöttek nem rendezik meg a versenyt jövő hétvégén, egy későbbi időpontra halasztják.
Két magyar páros is érdekelt lett volna az ERC 2016-os szezonjának első versenyén, a Rally Liepajan. Azonban a szervezők ma tudatták, hogy elhalasztják a versenyt. A szokatlanul enyhe időjárás miatt a pályák nem alkalmasak a versenyzésre és a versenyzők, valamint a nézők biztonsága elsődleges szempont.

“A biztonság mindig is nagyon fontos volt számunkra. Ezt figyelembe véve a szervezőknek nem volt más lehetőségük, mint későbbre halasztani a versenyt. A rendezőknek a helyiek érdekeit is figyelembe kellett venniük. Ha nem jeges utakon rendezik a versenyt, az jelentős károkat okoz az utakban, amit a helyiek naponta használnak. Természetesen csalódottak vagyunk és együtt érzünk a szervezőkkel és az önkéntesekkel akik éjjel-nappal dolgoztak az ERC szezon egyik fénypontjáért. Tisztában vagyunk vele, hogy hányan csalódottak most. Keressük a megoldást arra, hogy átütemezzük a versenyt máskorra az idei évben. Több időnk van felkészülni a március 10-12 között megrendezésre kerülő Rally Islas Canariasra, ami így az ERC szezonnyitója lesz.”-mondta Jean-Baptiste Ley az ERC koordinátora.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Botka Dávid az ERC-n és az ORB-ben is indul

Close