Egy magyar páros az Azori-szigeteken, négy magyar páros eddig az Ypres Rallyn

Közzé tették a rally Európa-bajnokság következő fordulójának a nevezési listáját, valamint már az Ypres Rallyra is gyűlnek a nevezések.

Június 2-4. között rendezik az Azores Airlines Rallyet, ami az ERC idei negyedik versenye lesz. A versenyre 73 nevezés érkezett, ebből 53-an neveztek az ERC-be és 20-an a portugál értékelésbe. 27-en neveztek R5-ös autóval, köztük a hamarosan a világbajnokságon is bemutatkozó Kajetan Kajetanowicz, de ott lesz a kihívója, Lukyanuk is és az előző versenyt megnyerő Sirmacis. Egyetlen magyar párosként a Botka Dávid-Szeles Péter kettős nevezett a Citroen DS3 R5-tel.
Az Azores Airlines Rallye nevezési listája IDE kattintva tekinthető meg.

Az ERC ötödik versenye lesz a By Cid Lines Ypres Rally, amire június 7-ig fogadnak el nevezéseket a szervezők. De az eddig beérkezett nevezéseket már közzé tették. Ebből kiderül, hogy 71 páros jelezte eddig részvételi szándékát a belga versenyen. Természetesen többségben vannak a hazai versenyzők, de már négy magyar páros neve is olvasható a listán: a Botka-Szeles, az ifj. Érdi-Papp, a Várkonyi-Csányi és a Németh-Szegő kettősöké.
A By Cid Lines Ypres Rallyra eddig beérkező nevezések IDE kattintva tekinthető meg.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
ISEUM Rallye képek és videó

Close