Eger Rallye előtt mondta az ifj. Vincze-Kuti páros

ifj. Vincze Ferenc és Kuti Péter mesélt a felkészülésükről és a céljaikról.

A tavalyi évet győzelemmel zárták a fiúk, hiszen megnyerték a Szilveszter Rallyt (fenti képen). 2013-ban még az RTE-ben indultak Egerben, 2015-ben már az ORB-ben fognak, s hogy mire számítanak?

ifj. Vincze Ferenc: “Úgy néz ki, hogy idén újra teljes szezont futhatunk, aminek nagyon örülök. Sajnos a 2014-es év elég visszafogottra sikerült, néhány versenyen tudtunk csak rajthoz állni. Az idei évben is Peti fogja diktálni mellettem az itinert, már régóta összeszokott páros vagyunk. Jó hogy mehetnek az R4-es autók, így az autó marad az R4-es Mitsubishi Evo IX, amit a Maxx Race Team fog nekünk biztosítani versenyről versenyre. Az egri viadalon a hosszú téli szünet után jó lesz újra megmérkőzni a srácokkal. Kíváncsian várjuk, hogy hova tudunk odaérni ezzel az autóval, remélem ott tudjuk folytatni ahol tavaly Mecsek Rallyen abbahagytuk. A célunk, hogy versenyről versenyre fejlődjünk és szeretnénk az elejéhez egyre közelebb autózni.”

Kuti Péter:” A terv, hogy az összes ORB futam rajtjánál ott leszünk 2015-ben. A Szilveszter Rally már nagyon távolinak tűnik, hiányzik már a versenyzés, úgyhogy mindketten nagyon várjuk már az Eger Rallyt. Kíváncsian várom a nevezési listát, remélem jó erős mezőny jön össze. Nem szeretném jósolgatni, hogy hova férhetünk be a mezőnybe, elsődleges célunk, hogy versenyről versenyre fejlődjünk, gyorsuljunk, még jobban összecsiszolódjunk a technikával. Meglátjuk év végén ez a taktika mire lesz elég, de erről még tényleg nagyon korai beszélni. Feri is, és az autó is bizonyította már, hogy képes a jó eredményekre. Izgatottan várjuk tehát március utolsó hétvégéjét, hogy végre újra a pályákon hasíthassunk!”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Itt a DTM hétvégék megújult menetrendje

Close