Eger Rallye előtt mondta az ifj. Vincze-Kuti páros

ifj. Vincze Ferenc és Kuti Péter mesélt a felkészülésükről és a céljaikról.

A tavalyi évet győzelemmel zárták a fiúk, hiszen megnyerték a Szilveszter Rallyt (fenti képen). 2013-ban még az RTE-ben indultak Egerben, 2015-ben már az ORB-ben fognak, s hogy mire számítanak?

ifj. Vincze Ferenc: “Úgy néz ki, hogy idén újra teljes szezont futhatunk, aminek nagyon örülök. Sajnos a 2014-es év elég visszafogottra sikerült, néhány versenyen tudtunk csak rajthoz állni. Az idei évben is Peti fogja diktálni mellettem az itinert, már régóta összeszokott páros vagyunk. Jó hogy mehetnek az R4-es autók, így az autó marad az R4-es Mitsubishi Evo IX, amit a Maxx Race Team fog nekünk biztosítani versenyről versenyre. Az egri viadalon a hosszú téli szünet után jó lesz újra megmérkőzni a srácokkal. Kíváncsian várjuk, hogy hova tudunk odaérni ezzel az autóval, remélem ott tudjuk folytatni ahol tavaly Mecsek Rallyen abbahagytuk. A célunk, hogy versenyről versenyre fejlődjünk és szeretnénk az elejéhez egyre közelebb autózni.”

Kuti Péter:” A terv, hogy az összes ORB futam rajtjánál ott leszünk 2015-ben. A Szilveszter Rally már nagyon távolinak tűnik, hiányzik már a versenyzés, úgyhogy mindketten nagyon várjuk már az Eger Rallyt. Kíváncsian várom a nevezési listát, remélem jó erős mezőny jön össze. Nem szeretném jósolgatni, hogy hova férhetünk be a mezőnybe, elsődleges célunk, hogy versenyről versenyre fejlődjünk, gyorsuljunk, még jobban összecsiszolódjunk a technikával. Meglátjuk év végén ez a taktika mire lesz elég, de erről még tényleg nagyon korai beszélni. Feri is, és az autó is bizonyította már, hogy képes a jó eredményekre. Izgatottan várjuk tehát március utolsó hétvégéjét, hogy végre újra a pályákon hasíthassunk!”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Itt a DTM hétvégék megújult menetrendje

Close