DTM sztorik: “Lökd ki!”

Kivételesen nem egy régebbi, hanem egy egészen friss történetet elevenítünk fel. Videóval.
A DTM hétvégi Red Bull Ringi fordulójának második versenyének utolsó körében történt, hogy Wickens, Scheider és Wehrlein (a képen még ebben a sorrendben) egymáshoz közel közelítettek a kettes kanyarhoz. Azonban Wehrlein mindkettőjüket megelőzte, az audis versenyzőt már féktávon, míg márkatársát a kigyorsítás során. Azonban a hármas kanyarhoz közeledve Scheider a “Lökd ki!” utasítást kapta a rádión keresztül. Ő pedig így tett. Féktávon megtolta Wickenst, aki így megpöckölte Wehrleint. Ezzel mindegyikük versenye a kavicságyban ért véget.

A verseny után Dr. Wolfgang Ullrich, az Audi motorsport igazgatója bocsánatot kért: “A verseny alatt általában nem kommunikálok a versenyzőkkel és most sem tudtam, hogy be van kapcsolva a rádióm. Sajnálom, hogy azt kiabáltam, hogy lökd ki. Ez csak egy reakció volt, nem pedig utasítás.” Egyébként Ulrich eleinte tagadta, hogy tőle származna az üzenet.

Ettől függetlenül a kilökött Mercedeses versenyzők értelemszerűen nem voltak boldogok. “A 3-as kanyarban egy nagy ütést kaptam hátulról. Mire kiszálltam az autóból, a mérnököm már mondta, hogy Scheider direkt csinálta. Visszanéztük a felvételeket, az üzenet egyértelmű. Remélem, hogy ennek komoly következményei lesznek, valamint, hogy mindenki megírja ezt a dolgot. Remélem, hogy a jövő héten senki sem fog Audit vásárolni…”-mondta a verseny után Wehrlein.

Természetesen az eset után Scheidert kizárták, az Audi nem kapott külön büntetést.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Latvala nyerte a Finn Rallyt

Close