Despres nyert, Liszi a legjobb magyar

A Selyemút Rally harmadik napjának történéseinek összefoglalója.

Az időjárás ma kegyesebb volt a Selyemút Rally szervezőihez és nem kellett a mai szakaszt is törölni. A mezőnynek ma a Ufa-Kostanay közötti 812,46 kilométert kellett megtennie, amiből 200,43 km volt a szelektív.
Az autósoknál Al Rajhi kezdett a legjobban az első ellenőrzőpontnál (97. km) még ő vezetett a Minivel Despres előtt. A francia versenyző azonban fordítani tudott és megnyerte a szakaszt 2  perc 40 másodperc előnnyel Al Rajhi előtt. Harmadikként is egy Peugeot 2008 DKR finiselt, a volánnál Loebbel.

Ami a magyarokat illeti a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős az Opel Mokkával közel fél óra hátránnyal a 40. helyen végzett. A géposztályban a 15. helyen állnak. Szalayékat két hellyel megelőzve, a 38.-ként ért be a Liszi László-Liszi Norbert duó. Ők a géposztály 10. helyén állnak.

A kamionoknál az első ellenőrzőpontnál még Mardeev, Karginov és Viasovich volt az első három sorrendje. Végül a leggyorsabb Karginov volt a Kamazzal, őt Viasovich és Nikolaev követte. A kamionosoknál az első öt helyezett 2,5 percen belül volt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Peking to Paris 2016 képek

Close