Despres nyert, Liszi a legjobb magyar

A Selyemút Rally harmadik napjának történéseinek összefoglalója.

Az időjárás ma kegyesebb volt a Selyemút Rally szervezőihez és nem kellett a mai szakaszt is törölni. A mezőnynek ma a Ufa-Kostanay közötti 812,46 kilométert kellett megtennie, amiből 200,43 km volt a szelektív.
Az autósoknál Al Rajhi kezdett a legjobban az első ellenőrzőpontnál (97. km) még ő vezetett a Minivel Despres előtt. A francia versenyző azonban fordítani tudott és megnyerte a szakaszt 2  perc 40 másodperc előnnyel Al Rajhi előtt. Harmadikként is egy Peugeot 2008 DKR finiselt, a volánnál Loebbel.

Ami a magyarokat illeti a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős az Opel Mokkával közel fél óra hátránnyal a 40. helyen végzett. A géposztályban a 15. helyen állnak. Szalayékat két hellyel megelőzve, a 38.-ként ért be a Liszi László-Liszi Norbert duó. Ők a géposztály 10. helyén állnak.

A kamionoknál az első ellenőrzőpontnál még Mardeev, Karginov és Viasovich volt az első három sorrendje. Végül a leggyorsabb Karginov volt a Kamazzal, őt Viasovich és Nikolaev követte. A kamionosoknál az első öt helyezett 2,5 percen belül volt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Peking to Paris 2016 képek

Close