Bryce Menzies mégsem indul a 2017-es Dakaron

A HunGarian Bajan másodikként végző minis versenyző nem indul január 2-án, helyére Terranova ül.

Megvan a 2017-es Dakar Rally első nagy neve, aki már biztos nem lesz ott a célnál, sőt ő már a rajtnál sem lesz ott.
Ugyanis az X-Raid versenyzője, az amerikai Bryce Menzies augusztusban megsérült és még mindig nem jött teljesen rendbe. Így a HunGarian Bajan  (fenti képen) másodikként végző Bryce Menzies nem vághat neki a 2017-es Dakar Rallynak. A minis pilótának ez lett volna az első Dakarja és a csapatvezető, Sven Quandt szerint jó eredményt tudott volna elérni első nekifutásra is.

Helyére az X-Raid az argentin Orlando Terranovat és német navigátorát, Andreas Schulzot ülteti. (Menzies mellett navigátora, Mortensen sem indul) Az X-Raid színeiben Terranova már kétszer volt ötödik a sivatagi shown, 2013-ban és 2014-ben. Schulz 2001-ben és 2003-ban megnyerte a legendás versenyt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Best of 2016 videó

Close