Bryce Menzies mégsem indul a 2017-es Dakaron

A HunGarian Bajan másodikként végző minis versenyző nem indul január 2-án, helyére Terranova ül.

Megvan a 2017-es Dakar Rally első nagy neve, aki már biztos nem lesz ott a célnál, sőt ő már a rajtnál sem lesz ott.
Ugyanis az X-Raid versenyzője, az amerikai Bryce Menzies augusztusban megsérült és még mindig nem jött teljesen rendbe. Így a HunGarian Bajan  (fenti képen) másodikként végző Bryce Menzies nem vághat neki a 2017-es Dakar Rallynak. A minis pilótának ez lett volna az első Dakarja és a csapatvezető, Sven Quandt szerint jó eredményt tudott volna elérni első nekifutásra is.

Helyére az X-Raid az argentin Orlando Terranovat és német navigátorát, Andreas Schulzot ülteti. (Menzies mellett navigátora, Mortensen sem indul) Az X-Raid színeiben Terranova már kétszer volt ötödik a sivatagi shown, 2013-ban és 2014-ben. Schulz 2001-ben és 2003-ban megnyerte a legendás versenyt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Best of 2016 videó

Close