Breen vezet, Botka a legjobb magyar

A Rally Liepaja első napján több élmenő is kiesett. Hidegék sokat vesztettek, a többi magyar is teljesítette a mai napot. Videón Lukyanuk bukása.
Ma öt szakasz várt az ERC mezőnyére.
A Hideg Krisztián-Kerék István páros rajtolt ma elsőnek, a pálya takarításával rengeteg időt vesztettek. Olyannyira, hogy az első szakaszon szinte az összes kétkerekes gyorsabbnak bizonyult nála. Lukyanuk nyerte a gyorsaságit, 0,7 mp-t adva Breen-nek. A következő pályán Lukyanukék elvesztették a tapadást és becsúsztak az árokba, majd fel is borultak. Mivel nem voltak a közelben nézők, akik kiszedték volna őket, számukra véget ért a verseny. Holnap visszaállnak a napi pontokért. Ezt és a következő gyorsot is Breen nyerte Kajetanowicz és Plangi előtt. Így a peugeotos versenyző több mint 20 mp előnnyel várta a folytatást a szerviz után.

A még hátralévő két szakaszt is Breen nyerte. A mai utolsó, már sötétben megrendezett szakaszon Orsak a kitörött kereke miatt, Kajto pedig bukás miatt volt kénytelen feladni a versenyt. Így Breen közel másfél perces előnnyel zárta az élen az első napot. Mögötte Plangi és Svilis a sorrend.
A Botka Dávid-Mihalik Péter kettős áll a legjobban a magyarok közül. Ők az abszolút 18. és az ERC2 5. helyéről várják a holnapi hét szakaszt. A Hideg-Kerék duó az ERC2-ben a 7., míg az abszolútban a 23. pozícióban vannak. A Klausz Kristóf-Kecskeméti Balázs az összetett 26. és ERC3 11. helyén állnak.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Ott Tanak: “Eredetileg én voltam Raigo navigátora”

Close