Breen vezet, Botka a legjobb magyar

A Rally Liepaja első napján több élmenő is kiesett. Hidegék sokat vesztettek, a többi magyar is teljesítette a mai napot. Videón Lukyanuk bukása.
Ma öt szakasz várt az ERC mezőnyére.
A Hideg Krisztián-Kerék István páros rajtolt ma elsőnek, a pálya takarításával rengeteg időt vesztettek. Olyannyira, hogy az első szakaszon szinte az összes kétkerekes gyorsabbnak bizonyult nála. Lukyanuk nyerte a gyorsaságit, 0,7 mp-t adva Breen-nek. A következő pályán Lukyanukék elvesztették a tapadást és becsúsztak az árokba, majd fel is borultak. Mivel nem voltak a közelben nézők, akik kiszedték volna őket, számukra véget ért a verseny. Holnap visszaállnak a napi pontokért. Ezt és a következő gyorsot is Breen nyerte Kajetanowicz és Plangi előtt. Így a peugeotos versenyző több mint 20 mp előnnyel várta a folytatást a szerviz után.

A még hátralévő két szakaszt is Breen nyerte. A mai utolsó, már sötétben megrendezett szakaszon Orsak a kitörött kereke miatt, Kajto pedig bukás miatt volt kénytelen feladni a versenyt. Így Breen közel másfél perces előnnyel zárta az élen az első napot. Mögötte Plangi és Svilis a sorrend.
A Botka Dávid-Mihalik Péter kettős áll a legjobban a magyarok közül. Ők az abszolút 18. és az ERC2 5. helyéről várják a holnapi hét szakaszt. A Hideg-Kerék duó az ERC2-ben a 7., míg az abszolútban a 23. pozícióban vannak. A Klausz Kristóf-Kecskeméti Balázs az összetett 26. és ERC3 11. helyén állnak.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Ott Tanak: “Eredetileg én voltam Raigo navigátora”

Close