Bouffier a Toyotánál?

Újabb jelölt tűnt fel, mint a Toyota egyik lehetséges versenyzője 2017-ben.
A Toyota 2017-es visszatérésével kapcsolatban még mindig az egyik legnagyobb kérdés, hogy kik fogják vezetni a Yaris WRC-t. Azt a csapatfőnök Tommi Mäkinen is elismerte azzal, hogy Kris Meeke marad a Citroennél jelentősen csökkent arra az esélyük, hogy egy top versenyzőt szerződtessenek. Korábban Mikko Hirvonen és Juho Hänninen is tesztelt velük. Most azonban egy újabb név került a kalapba.

Méghozzá a francia Bryan Bouffier neve. Ezt a finn sajtó szellőztette meg. A cikk szerint Mäkinen beszélt Bouffierrel és érdekelte is őt a dolog. Ha igazak a hírek Bouffier március 10-én tesztelheti a Toyota Yaris WRC prototípusát Finnországban.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Slovakiaring 2016-os versenynaptára

Close