Bouffier a Toyotánál?

Újabb jelölt tűnt fel, mint a Toyota egyik lehetséges versenyzője 2017-ben.
A Toyota 2017-es visszatérésével kapcsolatban még mindig az egyik legnagyobb kérdés, hogy kik fogják vezetni a Yaris WRC-t. Azt a csapatfőnök Tommi Mäkinen is elismerte azzal, hogy Kris Meeke marad a Citroennél jelentősen csökkent arra az esélyük, hogy egy top versenyzőt szerződtessenek. Korábban Mikko Hirvonen és Juho Hänninen is tesztelt velük. Most azonban egy újabb név került a kalapba.

Méghozzá a francia Bryan Bouffier neve. Ezt a finn sajtó szellőztette meg. A cikk szerint Mäkinen beszélt Bouffierrel és érdekelte is őt a dolog. Ha igazak a hírek Bouffier március 10-én tesztelheti a Toyota Yaris WRC prototípusát Finnországban.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Slovakiaring 2016-os versenynaptára

Close