Botka nyerte az ERC2-tőt az Acropolis Rallyn, Kajto győzelemmel lett bajnok

Az ERC Acropolis Rallyn törölték a mai szakaszokat, így Botkáék nyerték a kategóriájukat. Közben Le Mansban Kiss Norbi újabb dobogós helyet szerzett. Az ETCC-ben Borkovic a B3 Racing autójával lett bajnok.
Az Acropolis Rallyn ma három gyorsasági várt volna a mezőnyre. Azonban a környéken kialakult heves esőzések miatt biztonsági okokból törölték mindegyik szakaszt. Így a tegnapi sorrend lett a végeredmény. Kajetan Kajetanowicz nyert és ezzel a 2015-ös Európa-bajnok is ő lett. Breen lett a második, míg a görög Athanassoulas állhatott a dobogó alsó fokára.
Számunkra azonban fontosabb, hogy a Botka Dávid-Szeles Péter páros megnyerte az ERC2 kategóriát és ezzel a pontversenyben is az élre álltak! Az abszolútban az 5. helyen végzett a Mitsubishis duó.

Az ETCC szezonzáróját Pergusában rendezték. Dusan Borkovic megnyerte a Single Make Trophyt (SMT) a B3 Racing Seat Leon Cup Racerével miután a mai második versenyen előrébb végzett legnagyobb riválisánál, Petr Fulinnál.

Kiss Norbi ma megszerezte a polet Le Mansban, ezzel az idei 20 időmérőből 17-et megnyert! Az első futamon Albacete jobbnak bizonyult, Norbi a második lett. A második versenyen a 7. helyről indult, de az első körben ütközött Hahnnal és ki kellett állnia. A versenyt Reinert nyerte Korber és Janiec előtt. Utóbbi nagyot csatázott Vreseckyvel.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
49. Mecsek Rallye

Close