Amikor Nasser Al-Attiyah megautóztatta Tom Coronelt

Összefoglaló, képek és videó az idei Pre-proloogról. A hollandok már ráhangoltak a 2017-es Dakar Rallyra.

A hollandoknál hatalmas népszerűségnek örvend a Dakar Rally. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az idén már a tizenharmadik Pre-Proloogot tartották. A népünnepélyre a holland versenyzők mellett Nasser Al-Attiyah és a címvédő Stephane Peterhansel is ellátogatott. A hollandok közül többek között Erik Van Loon, Gerard De Rooy, Tim Coronel és Tom Coronel volt ott.

Valkenswaardban az Eurocircuiton a pilóták össze is mérték a tudásukat. Ezt idén is Erik Van Loon nyerte. “Nagyon élveztem. Sok néző volt és mindenki élvezte, nem csupán a nézők a pálya mellett, de maguk a versenyzők is. A több ezer néző komoly motivációt jelentett. Nagyon örülök a tizedik győzelemnek, azt hiszem, most már én vagyok a rekorder az autósok között”-nyilatkozta a győztes.

Al-Attiyah a versenyben nem vett részt. bár elmondása szerint jövőre szívesen visszatérne, de akkor már a versenyben is szeretne részt venni. Azonban nem bírta ki, hogy ne üljön autóba és ment egyet a Toyota Hilux-al. Nem is akárki ült be mellé, hiszen Dakar Rallys és WTCC-s versenyzőtársa, Tom Coronel foglalta el a másik ülést. A holland móka mester segített felvenni a katari versenyzőnek a kesztyűt. Majd Al-Attiyah rálépet a gázra, olyannyira, hogy Coronel még a kamerát is elejtette.

Al-Attiyah 2017-ben már egy Toyota Hiluxal próbál meg újabb győzelmet bezsebelni a Dakar Rallyn, míg Tom Coronel azok után, hogy idén januárban nem sikerült teljesítenie a Dakar Rallyt most mindenképpen szeretne célba érni. Utóbbinak terméseztessen az ikertestvére is indul.

Képek az idei Pre-poloogról IDE kattintva elérhetőek.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
ifj. Fogarasi Attila: Sokat fejlődtünk és tanultunk az év során

Close