Amikor Nasser Al-Attiyah megautóztatta Tom Coronelt

Összefoglaló, képek és videó az idei Pre-proloogról. A hollandok már ráhangoltak a 2017-es Dakar Rallyra.

A hollandoknál hatalmas népszerűségnek örvend a Dakar Rally. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az idén már a tizenharmadik Pre-Proloogot tartották. A népünnepélyre a holland versenyzők mellett Nasser Al-Attiyah és a címvédő Stephane Peterhansel is ellátogatott. A hollandok közül többek között Erik Van Loon, Gerard De Rooy, Tim Coronel és Tom Coronel volt ott.

Valkenswaardban az Eurocircuiton a pilóták össze is mérték a tudásukat. Ezt idén is Erik Van Loon nyerte. “Nagyon élveztem. Sok néző volt és mindenki élvezte, nem csupán a nézők a pálya mellett, de maguk a versenyzők is. A több ezer néző komoly motivációt jelentett. Nagyon örülök a tizedik győzelemnek, azt hiszem, most már én vagyok a rekorder az autósok között”-nyilatkozta a győztes.

Al-Attiyah a versenyben nem vett részt. bár elmondása szerint jövőre szívesen visszatérne, de akkor már a versenyben is szeretne részt venni. Azonban nem bírta ki, hogy ne üljön autóba és ment egyet a Toyota Hilux-al. Nem is akárki ült be mellé, hiszen Dakar Rallys és WTCC-s versenyzőtársa, Tom Coronel foglalta el a másik ülést. A holland móka mester segített felvenni a katari versenyzőnek a kesztyűt. Majd Al-Attiyah rálépet a gázra, olyannyira, hogy Coronel még a kamerát is elejtette.

Al-Attiyah 2017-ben már egy Toyota Hiluxal próbál meg újabb győzelmet bezsebelni a Dakar Rallyn, míg Tom Coronel azok után, hogy idén januárban nem sikerült teljesítenie a Dakar Rallyt most mindenképpen szeretne célba érni. Utóbbinak terméseztessen az ikertestvére is indul.

Képek az idei Pre-poloogról IDE kattintva elérhetőek.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
ifj. Fogarasi Attila: Sokat fejlődtünk és tanultunk az év során

Close