Alexovics Szlalom Kupa-2. futam előzetes

P1290725A rábaringi szlalomverseny képes-videós előzetese nevezési listával és pályarajzzal.

Szeptember 13-án, szombaton az écsi Rábaringen rendezi az Arrabona Rally Club az Alexovics Szlalom Kupa-2. futamát. A versenyzőknek a pálya egy, a rallysok által is használt 1,5 kilométerét kell a leggyorsabban teljesíteniük.

A versenyre eddig 37 pilóta nevezett. A Ladások, BMW-sek garantáltan gondoskodnak majd a látványról, de a Suzukisok között is nagy csata várható.

Az első autó 9 órakor rajtol. A versenynek előreláthatólag 14:30-kor lesz vége. De a díjkiosztó után is érdemes maradni, hiszen a program a XIII. Horváth “Boci” Emlékversennyel folytatódik.

Nevezési lista   Pályarajz   Hivatalos honlap

Képeink az előző versenyről: Wdavid képei Babor képei

Még több videó a korábbi Alexovics Szlalom Kupákról IDE kattintva elérhető.

Videónk az előző versenyről:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
XIII. Horváth “Boci” Emlékverseny előzetes
Close