Alexovics Szlalom Kupa-2. futam előzetes

P1290725A rábaringi szlalomverseny képes-videós előzetese nevezési listával és pályarajzzal.

Szeptember 13-án, szombaton az écsi Rábaringen rendezi az Arrabona Rally Club az Alexovics Szlalom Kupa-2. futamát. A versenyzőknek a pálya egy, a rallysok által is használt 1,5 kilométerét kell a leggyorsabban teljesíteniük.

A versenyre eddig 37 pilóta nevezett. A Ladások, BMW-sek garantáltan gondoskodnak majd a látványról, de a Suzukisok között is nagy csata várható.

Az első autó 9 órakor rajtol. A versenynek előreláthatólag 14:30-kor lesz vége. De a díjkiosztó után is érdemes maradni, hiszen a program a XIII. Horváth “Boci” Emlékversennyel folytatódik.

Nevezési lista   Pályarajz   Hivatalos honlap

Képeink az előző versenyről: Wdavid képei Babor képei

Még több videó a korábbi Alexovics Szlalom Kupákról IDE kattintva elérhető.

Videónk az előző versenyről:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
XIII. Horváth “Boci” Emlékverseny előzetes
Close