Al-Attiyah törte meg a Peugeot uralmát, Loeb bajban

A katari versenyző nagy csatában nyert szakaszt. A motorosoknál változást történt az élen.


A pihenő nap után Saltából Belénbe tartott a 2016-os Dakar Rally mezőnye, melynek során a versenyzőkre 393 kilométernyi szelektív várt. A mai szakasz is két részre volt osztva, közte egy neutralizált résszel.

A 8. szakaszon a motorosoknál Price volt a leggyorsabb a KTM nyergében. Az ausztrál ezzel az összetettben átvette a vezetést. Az eddig vezető Gonqalves lett ma a második, de több mint 5 percet kapott. Quintanilla lett a harmadik a Husqvarnaval. Svitko továbbra is őrzi a harmadik helyét a tabellán. Gyenes Emanuel a WP6-hoz már nem ért el, nem tudjuk mi történt az erdélyi motorossal. Saghmeister Gábor a WP8-nál a 62. helyen motorozott át.

Loeb ma egyszer a dűnék között ragadt, ezzel vesztett pár percet. A francia klasszis a cél előtt 30 kilométerrel újra elakadt. Végül több mint 1 óra hátránnyal ért be. A mai szelektívet Al-Attiyah nyerte egy hajszállal (pontosan 12 mp-vel) a végén nagyon belehúzó Sainzzal szemben. Peterhansel lett a harmadik, de ő is csak 31 mp-t kapott. Az összetettben így újra Peterhansel vezet, kicsit több mint 2 perccel spanyol csapattársa előtt. Al-Attiyah feljött a harmadik helyre.

Kamionosok a WP5-nél: De Rooy, Nikolaev és Mardeev az első három sorrendje.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Teljesítették a magyarok az Africa Racet

Close