Al-Attiyah törte meg a Peugeot uralmát, Loeb bajban

A katari versenyző nagy csatában nyert szakaszt. A motorosoknál változást történt az élen.


A pihenő nap után Saltából Belénbe tartott a 2016-os Dakar Rally mezőnye, melynek során a versenyzőkre 393 kilométernyi szelektív várt. A mai szakasz is két részre volt osztva, közte egy neutralizált résszel.

A 8. szakaszon a motorosoknál Price volt a leggyorsabb a KTM nyergében. Az ausztrál ezzel az összetettben átvette a vezetést. Az eddig vezető Gonqalves lett ma a második, de több mint 5 percet kapott. Quintanilla lett a harmadik a Husqvarnaval. Svitko továbbra is őrzi a harmadik helyét a tabellán. Gyenes Emanuel a WP6-hoz már nem ért el, nem tudjuk mi történt az erdélyi motorossal. Saghmeister Gábor a WP8-nál a 62. helyen motorozott át.

Loeb ma egyszer a dűnék között ragadt, ezzel vesztett pár percet. A francia klasszis a cél előtt 30 kilométerrel újra elakadt. Végül több mint 1 óra hátránnyal ért be. A mai szelektívet Al-Attiyah nyerte egy hajszállal (pontosan 12 mp-vel) a végén nagyon belehúzó Sainzzal szemben. Peterhansel lett a harmadik, de ő is csak 31 mp-t kapott. Az összetettben így újra Peterhansel vezet, kicsit több mint 2 perccel spanyol csapattársa előtt. Al-Attiyah feljött a harmadik helyre.

Kamionosok a WP5-nél: De Rooy, Nikolaev és Mardeev az első három sorrendje.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Teljesítették a magyarok az Africa Racet

Close