Al-Attiyah szakaszt nyert, Somfaiék számára véget ért a verseny

A Dakar Rally 11. szakaszának a történései.
Ma La Riaja és San Juan között kellett egy 431 kilométeres szelektívet teljesítenie a Dakar Rally még versenyben lévő egységeinek.

A motorosoknál Gonqalves bukott a Hondával, számára véget ért a verseny miután az orvosi csapat elvitte egy átvizsgálásra. Benavides egy eltévedéssel vesztett egy kis időt. Ma Meo volt a leggyorsabb annak ellenére, hogy egyszer elesett. Ezzel második szakasz győzelmét szerezte a francia és az összesítésben is feljött a harmadik helyre. Tőle egy hajszállal lemaradva végzett Price, aki összetettben továbbra is vezet. Quintanilla lett a harmadik ma, de gondjai voltak a hátsó fékkel. Jól mentek ma a Yamahak, Rodrigues lett a negyedik, mögötte végzett Van Beveren. Gyenes Emánuel a CP4-nél 22. helyen haladt át, míg Saghmeister Gábor a CP2-nél 76. helyen állt.

Az autósoknál Nasser Al-Attiyah idei második rész sikerét szerezte a Minivel. Mögötte legjobb Peugeotosként Loeb végzett, majdnem 6 percet kapott a kataritól. Hirvonen ismét jól ment, harmadik lett. Peterhansel lett a negyedik, ezzel őrzi a vezetést az összetettben. A Somfai Imre-Somfai Mátyás kettősnek a Toyotaval véget ért a verseny miután végig küzdötték a tegnapi napot és a mai rajtidejükig nem értek a bivakba, így nem folytathatták.

Kamionosok a CP2-nél: Nikolaev, Versluis és Karginov az első három sorrendje.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Al-Attiyah borult, Sainz bajban

Close