Al-Attiyah szakaszt nyert, Somfaiék számára véget ért a verseny

A Dakar Rally 11. szakaszának a történései.
Ma La Riaja és San Juan között kellett egy 431 kilométeres szelektívet teljesítenie a Dakar Rally még versenyben lévő egységeinek.

A motorosoknál Gonqalves bukott a Hondával, számára véget ért a verseny miután az orvosi csapat elvitte egy átvizsgálásra. Benavides egy eltévedéssel vesztett egy kis időt. Ma Meo volt a leggyorsabb annak ellenére, hogy egyszer elesett. Ezzel második szakasz győzelmét szerezte a francia és az összesítésben is feljött a harmadik helyre. Tőle egy hajszállal lemaradva végzett Price, aki összetettben továbbra is vezet. Quintanilla lett a harmadik ma, de gondjai voltak a hátsó fékkel. Jól mentek ma a Yamahak, Rodrigues lett a negyedik, mögötte végzett Van Beveren. Gyenes Emánuel a CP4-nél 22. helyen haladt át, míg Saghmeister Gábor a CP2-nél 76. helyen állt.

Az autósoknál Nasser Al-Attiyah idei második rész sikerét szerezte a Minivel. Mögötte legjobb Peugeotosként Loeb végzett, majdnem 6 percet kapott a kataritól. Hirvonen ismét jól ment, harmadik lett. Peterhansel lett a negyedik, ezzel őrzi a vezetést az összetettben. A Somfai Imre-Somfai Mátyás kettősnek a Toyotaval véget ért a verseny miután végig küzdötték a tegnapi napot és a mai rajtidejükig nem értek a bivakba, így nem folytathatták.

Kamionosok a CP2-nél: Nikolaev, Versluis és Karginov az első három sorrendje.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Al-Attiyah borult, Sainz bajban

Close