Al-Attiyah nyerte a Marokkó Rallyt, Fazekas Károlyék dobogósak

A Marokkó Rally utolsó napjának történései. A motorosoknál változás történt az élen. Az összes magyar versenyző teljesítette a távot.

A Marokkó Rally zárónapján a motorosoknál a Toby Price volt a leggyorsabb. megelőzve márkatársát Sam Sunderlandot. Az angol motoros ma közel nyolc percet kapott, ami azt jelenti, hogy az összetettben visszacsúszott a második helyre és Price nyerte a versenyt. Ma Helder Rodrigues lett a harmadik a Yamahaval, a versenyt a negyedik helyen zárta. Elé a legjobb Husqvarnas, Quintanilla férkőzött be.
A quadosok között Somfai Mátyás ma a negyedik lett, összesítésben eggyel hátrébb végzett.

Az autósoknál a napot több mint negyed óra előnnyel kezdő Nasser Al-Attiyahnak csak arra kellett koncentrálnia, hogy előnyéből valamennyi megmaradjon. Az idén Toyotara váltó versenyző ezt tökéletesen végre is hajtotta és sorozatban harmadszorra nyerte meg a Marokkó Rallyt. Az utolsó szelektíven Cyril Despres autózta a legjobb időt a Peugeot 3008 DKR-rel. Mindössze hat másodperccel előzte meg Carlos Sainzot. Az El Matador összetettben a második helyen fejezte be a versenyt. Vladimir Vaszilyev a Minivel az utolsó napot is és a versenyt is a harmadik helyen zárta.

A Kovács Miklós-Ács László-Czeglédi Péter trió a vadonatúj Scaniaval a tegnapi gondok után ma a kamionos kategória harmadik helyén ért be. Az összetettben a negyedik helyet szerezték meg. A másik magyar Scanias egység, a Fazekas Károly-Csákány Péter-Bognár József egység ma negyedik lett, de összességében a dobogó legalsó fokán zárta a versenyt. A kamionosok versenyét Gerrit Huzink nyert egy Renaull-tal.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Bakonyszentlászló Szlalom: az utolsó 2016-os csapatás

Close