Al-Attiyah nyerte a Marokkó Rallyt, Fazekas Károlyék dobogósak

A Marokkó Rally utolsó napjának történései. A motorosoknál változás történt az élen. Az összes magyar versenyző teljesítette a távot.

A Marokkó Rally zárónapján a motorosoknál a Toby Price volt a leggyorsabb. megelőzve márkatársát Sam Sunderlandot. Az angol motoros ma közel nyolc percet kapott, ami azt jelenti, hogy az összetettben visszacsúszott a második helyre és Price nyerte a versenyt. Ma Helder Rodrigues lett a harmadik a Yamahaval, a versenyt a negyedik helyen zárta. Elé a legjobb Husqvarnas, Quintanilla férkőzött be.
A quadosok között Somfai Mátyás ma a negyedik lett, összesítésben eggyel hátrébb végzett.

Az autósoknál a napot több mint negyed óra előnnyel kezdő Nasser Al-Attiyahnak csak arra kellett koncentrálnia, hogy előnyéből valamennyi megmaradjon. Az idén Toyotara váltó versenyző ezt tökéletesen végre is hajtotta és sorozatban harmadszorra nyerte meg a Marokkó Rallyt. Az utolsó szelektíven Cyril Despres autózta a legjobb időt a Peugeot 3008 DKR-rel. Mindössze hat másodperccel előzte meg Carlos Sainzot. Az El Matador összetettben a második helyen fejezte be a versenyt. Vladimir Vaszilyev a Minivel az utolsó napot is és a versenyt is a harmadik helyen zárta.

A Kovács Miklós-Ács László-Czeglédi Péter trió a vadonatúj Scaniaval a tegnapi gondok után ma a kamionos kategória harmadik helyén ért be. Az összetettben a negyedik helyet szerezték meg. A másik magyar Scanias egység, a Fazekas Károly-Csákány Péter-Bognár József egység ma negyedik lett, de összességében a dobogó legalsó fokán zárta a versenyt. A kamionosok versenyét Gerrit Huzink nyert egy Renaull-tal.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Bakonyszentlászló Szlalom: az utolsó 2016-os csapatás

Close