Al-Attiyah és Barreda Bort nyert

A büntetése után szárnyalt a katari versenyző. Gordonnak gondjai voltak, a magyarok továbbra is versenyben.

A Dakar Rally második szakaszán a Villa Carlos Paz-San Juan közötti táv várt az indulókra. A kamionosokra 331 km-es, míg a többiekre 518 km-es szelektívet tartogatott a mai nap.

A motorosoknál a tegnap diadalmaskodó és ma elsőként rajtoló Sunderland eltévedt, de olyannyira, hogy 2 órán át kereste a helyes utat. Így csak 72. lett. Barreda Bort volt a leggyorsabb megelőzve Gonqalvest és Fariat. Dési János a 62. helyen ért be a célba. A győzelemmel Barreda Bort az összetettben is az élre ugrott, ott is Gonqalves és Faria követi őt.

A quadosoknál Sonik nyerte a szakaszt és az összetettben is átvette a vezetést.

A tegnapi nap után 2 perc büntetést kapott Al-Attiyah gyorshajtás miatt, így a 7. helyről kezdhette a napot. Robby Gordon már a nap elején a fékek túlmelegedésével küzdött, emiatt a CP1-hez már 40 perc hátránnyal érkezett. Romanak ma is voltak problémái, így 20 percet ő is vesztett mire a CP2-höz ért, a szakasz végére már több mint 1 órát vesztett. A szakaszt végül Al-Attiyah nyerte De Villiers és Ten Brinke előtt. Ma is Sainz lett a legjobb Peugeotos, ő a 8. lett.
Az UNIQA Sandlander Team egységei még úton vannak. A WP11-nél a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a 67., míg a Szaller Zoltán-Farkas Nándor kettős a WP10-nél a 101. helyen haladt át.
Az összetettben Al-Attiyah állt az élre, De Villiers és Ten Brinke előtt.

A kamionosoknál szoros volt a befutó. Az első három egy percen belül volt. Nikolaev-ék voltak a leggyorsabbak megelőzve Viazovich-ot és Mardeevet. A Dakar Rallyt a kamionosoknál két szakasz után Stacey vezeti, Nikolaev és Kolomy előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
322
 Photos
685
 Followers
405
 Following
Két hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtmTCR Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#tcr #hondacivic #hungaroring #canonhun #tcrinternationalseries #m1ra #motorsport #touringcar #canonphotos #michelisz #civic #autorennen #hellenergy #canoneos #thepowerofdreams #motorsportphotography #rallyfanshu #hondaracing #mogyorod #hondalover #michelisznorbi #hondanation
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz vezet a Janner Rallyn

Close