Al-Attiyah és Barreda Bort nyert

A büntetése után szárnyalt a katari versenyző. Gordonnak gondjai voltak, a magyarok továbbra is versenyben.

A Dakar Rally második szakaszán a Villa Carlos Paz-San Juan közötti táv várt az indulókra. A kamionosokra 331 km-es, míg a többiekre 518 km-es szelektívet tartogatott a mai nap.

A motorosoknál a tegnap diadalmaskodó és ma elsőként rajtoló Sunderland eltévedt, de olyannyira, hogy 2 órán át kereste a helyes utat. Így csak 72. lett. Barreda Bort volt a leggyorsabb megelőzve Gonqalvest és Fariat. Dési János a 62. helyen ért be a célba. A győzelemmel Barreda Bort az összetettben is az élre ugrott, ott is Gonqalves és Faria követi őt.

A quadosoknál Sonik nyerte a szakaszt és az összetettben is átvette a vezetést.

A tegnapi nap után 2 perc büntetést kapott Al-Attiyah gyorshajtás miatt, így a 7. helyről kezdhette a napot. Robby Gordon már a nap elején a fékek túlmelegedésével küzdött, emiatt a CP1-hez már 40 perc hátránnyal érkezett. Romanak ma is voltak problémái, így 20 percet ő is vesztett mire a CP2-höz ért, a szakasz végére már több mint 1 órát vesztett. A szakaszt végül Al-Attiyah nyerte De Villiers és Ten Brinke előtt. Ma is Sainz lett a legjobb Peugeotos, ő a 8. lett.
Az UNIQA Sandlander Team egységei még úton vannak. A WP11-nél a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a 67., míg a Szaller Zoltán-Farkas Nándor kettős a WP10-nél a 101. helyen haladt át.
Az összetettben Al-Attiyah állt az élre, De Villiers és Ten Brinke előtt.

A kamionosoknál szoros volt a befutó. Az első három egy percen belül volt. Nikolaev-ék voltak a leggyorsabbak megelőzve Viazovich-ot és Mardeevet. A Dakar Rallyt a kamionosoknál két szakasz után Stacey vezeti, Nikolaev és Kolomy előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
371
 Photos
710
 Followers
398
 Following
Hétvégén idén utoljára Bakonyszentlászló Szlalom
Előzetes: www.rallyfans.hu

#slalom #lada #motorsport #autoslalom #vaz #canon #autosport #ladaracing #motorsportphotography #canon700d📷 #szlalom #bakonyszentlászló #canonhun #powerslide #ladasport #canononly #rallyfanshu #autovaz #canoneosHétvégén újra rallycross a Slovakiaringen
Előzetes:www.rallyfans.hu

#rallycross #slovakiaring #motorsport #rallycrossrx #hondacivic #canon #rallycrosscar #civic #autosport #racecar #thepowerofdreams #canon700d #mnasz #motorsportphotography #canonhun #motorsports #rallyfanshu #honda #hondanationHerczig Norbert-Bacigal Igor
2017 Magyar Rally Bajnok

#rallye #skodafabia #motorsport #rally #skoda #mnasz #rallycar #fabia #canon #rallysport #skodamotorsport #iseumrally  #skodafabiar5 #canon700d #rallying #skodagram #ralli #canonhun #rallypassion #fabiar5 #iseumrallye #canonphoto #rallyfanshu #rallylife #skodafan
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz vezet a Janner Rallyn

Close