Al-Attiyah és Barreda Bort nyert

A büntetése után szárnyalt a katari versenyző. Gordonnak gondjai voltak, a magyarok továbbra is versenyben.

A Dakar Rally második szakaszán a Villa Carlos Paz-San Juan közötti táv várt az indulókra. A kamionosokra 331 km-es, míg a többiekre 518 km-es szelektívet tartogatott a mai nap.

A motorosoknál a tegnap diadalmaskodó és ma elsőként rajtoló Sunderland eltévedt, de olyannyira, hogy 2 órán át kereste a helyes utat. Így csak 72. lett. Barreda Bort volt a leggyorsabb megelőzve Gonqalvest és Fariat. Dési János a 62. helyen ért be a célba. A győzelemmel Barreda Bort az összetettben is az élre ugrott, ott is Gonqalves és Faria követi őt.

A quadosoknál Sonik nyerte a szakaszt és az összetettben is átvette a vezetést.

A tegnapi nap után 2 perc büntetést kapott Al-Attiyah gyorshajtás miatt, így a 7. helyről kezdhette a napot. Robby Gordon már a nap elején a fékek túlmelegedésével küzdött, emiatt a CP1-hez már 40 perc hátránnyal érkezett. Romanak ma is voltak problémái, így 20 percet ő is vesztett mire a CP2-höz ért, a szakasz végére már több mint 1 órát vesztett. A szakaszt végül Al-Attiyah nyerte De Villiers és Ten Brinke előtt. Ma is Sainz lett a legjobb Peugeotos, ő a 8. lett.
Az UNIQA Sandlander Team egységei még úton vannak. A WP11-nél a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a 67., míg a Szaller Zoltán-Farkas Nándor kettős a WP10-nél a 101. helyen haladt át.
Az összetettben Al-Attiyah állt az élre, De Villiers és Ten Brinke előtt.

A kamionosoknál szoros volt a befutó. Az első három egy percen belül volt. Nikolaev-ék voltak a leggyorsabbak megelőzve Viazovich-ot és Mardeevet. A Dakar Rallyt a kamionosoknál két szakasz után Stacey vezeti, Nikolaev és Kolomy előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz vezet a Janner Rallyn

Close