Al-Attiyah és Barreda Bort nyert

A büntetése után szárnyalt a katari versenyző. Gordonnak gondjai voltak, a magyarok továbbra is versenyben.

A Dakar Rally második szakaszán a Villa Carlos Paz-San Juan közötti táv várt az indulókra. A kamionosokra 331 km-es, míg a többiekre 518 km-es szelektívet tartogatott a mai nap.

A motorosoknál a tegnap diadalmaskodó és ma elsőként rajtoló Sunderland eltévedt, de olyannyira, hogy 2 órán át kereste a helyes utat. Így csak 72. lett. Barreda Bort volt a leggyorsabb megelőzve Gonqalvest és Fariat. Dési János a 62. helyen ért be a célba. A győzelemmel Barreda Bort az összetettben is az élre ugrott, ott is Gonqalves és Faria követi őt.

A quadosoknál Sonik nyerte a szakaszt és az összetettben is átvette a vezetést.

A tegnapi nap után 2 perc büntetést kapott Al-Attiyah gyorshajtás miatt, így a 7. helyről kezdhette a napot. Robby Gordon már a nap elején a fékek túlmelegedésével küzdött, emiatt a CP1-hez már 40 perc hátránnyal érkezett. Romanak ma is voltak problémái, így 20 percet ő is vesztett mire a CP2-höz ért, a szakasz végére már több mint 1 órát vesztett. A szakaszt végül Al-Attiyah nyerte De Villiers és Ten Brinke előtt. Ma is Sainz lett a legjobb Peugeotos, ő a 8. lett.
Az UNIQA Sandlander Team egységei még úton vannak. A WP11-nél a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a 67., míg a Szaller Zoltán-Farkas Nándor kettős a WP10-nél a 101. helyen haladt át.
Az összetettben Al-Attiyah állt az élre, De Villiers és Ten Brinke előtt.

A kamionosoknál szoros volt a befutó. Az első három egy percen belül volt. Nikolaev-ék voltak a leggyorsabbak megelőzve Viazovich-ot és Mardeevet. A Dakar Rallyt a kamionosoknál két szakasz után Stacey vezeti, Nikolaev és Kolomy előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz vezet a Janner Rallyn

Close