Al-Attiyah borult, Sainz bajban

Ha azt hittétek ennél már nem lehet izgalmasabb a verseny, akkor tévedtetek!
A mezőnyre ma a Belen-La Rioja szakasz várt, ami eredetileg egy 278 km-es szelektívet tartalmazott volna. Azonban a tegnapi viharok után biztonsági okok miatt később volt a mai rajt, majd le kellett rövidíteni a szakaszt. Így csak a CP5-ig, 244,7 kilométerig tartott a Dakar Rally mai szakasza.

A motorosoknál Svitko volt a leggyorsabb ma, őt Benavides és Price követte. Az ausztrál továbbra is őrzi a vezetést az összetettben. Gyenes Emánuel a 17. lett, az összetettben 13. helyen áll. Saghmeister Gábor a WP3-nál a 67. helyen haladt át.

A Dakar Rally mai napján az autósok élmezőnyéből szinte mindenkivel történt valami. A napot még lista vezetőként kezdő Carlos Sainz rémes napot tudhat maga mögött. Előbb defektet kapott, majd a elakadt a 174. km-nél. A napját az tetézte be, hogy 213. km-nél meg kellett állnia váltó gondok miatt. A szelektív elején Van Loon előbb borult, majd meg is kellett állnia. Szintén borult Nasser Al-Attiyah is, míg Hirvonen eltévedt. Mindkét Minis több mint 50 perc hátrányt szedett össze. Peterhansel is eltévedt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy megnyerje a szelektívet. Mögötte Despres végzett, neki ez idei legjobb eredménye. Loeb jól kezdett ma, a WP2-nél még vezetett, utána azonban elakadt a dűnéken és ezzel több mint 10 percet vesztett. Végül ötödik lett. Vasilyev lett a harmadik ma.
Az összetettben Peterhansel előnye 1 óra Al-Attiyahhal szemben, De Villiers áll a harmadik helyen.

A kamionosoknál De Rooy győzelmével tovább növelte az előnyét az összetettben.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Hivatalos: Michelisz Norbi és Huff is csatlakozik a gyári Hondához

Close