Al-Attiyah borult, Sainz bajban

Ha azt hittétek ennél már nem lehet izgalmasabb a verseny, akkor tévedtetek!
A mezőnyre ma a Belen-La Rioja szakasz várt, ami eredetileg egy 278 km-es szelektívet tartalmazott volna. Azonban a tegnapi viharok után biztonsági okok miatt később volt a mai rajt, majd le kellett rövidíteni a szakaszt. Így csak a CP5-ig, 244,7 kilométerig tartott a Dakar Rally mai szakasza.

A motorosoknál Svitko volt a leggyorsabb ma, őt Benavides és Price követte. Az ausztrál továbbra is őrzi a vezetést az összetettben. Gyenes Emánuel a 17. lett, az összetettben 13. helyen áll. Saghmeister Gábor a WP3-nál a 67. helyen haladt át.

A Dakar Rally mai napján az autósok élmezőnyéből szinte mindenkivel történt valami. A napot még lista vezetőként kezdő Carlos Sainz rémes napot tudhat maga mögött. Előbb defektet kapott, majd a elakadt a 174. km-nél. A napját az tetézte be, hogy 213. km-nél meg kellett állnia váltó gondok miatt. A szelektív elején Van Loon előbb borult, majd meg is kellett állnia. Szintén borult Nasser Al-Attiyah is, míg Hirvonen eltévedt. Mindkét Minis több mint 50 perc hátrányt szedett össze. Peterhansel is eltévedt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy megnyerje a szelektívet. Mögötte Despres végzett, neki ez idei legjobb eredménye. Loeb jól kezdett ma, a WP2-nél még vezetett, utána azonban elakadt a dűnéken és ezzel több mint 10 percet vesztett. Végül ötödik lett. Vasilyev lett a harmadik ma.
Az összetettben Peterhansel előnye 1 óra Al-Attiyahhal szemben, De Villiers áll a harmadik helyen.

A kamionosoknál De Rooy győzelmével tovább növelte az előnyét az összetettben.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Hivatalos: Michelisz Norbi és Huff is csatlakozik a gyári Hondához

Close