Al-Attiyah harmadszor, Rodrigues először

Amíg Rodrigues idei első szakaszgyőzelmét szerezte, addig Al-Attiyah a harmadikat. A Dakar Rally mai szakaszán az Antofagasta-Iquique közötti szakaszt kellett teljesíteniük a még versenyben lévő párosoknak.

A motorosoknál ma Rodrigues végzett az élen, megelőzve Pricet és Gonqalvest. A szakasz során előbb Quintallina, majd Coma is eltévedt, utóbbit ráadásul követte Barreda Borrt is. Az idei Dakaron már szakaszt is nyerő Walkner többször is megállni kényszerült a CP1 előtt. Dési János 53. lett.
Összetett állása 6 szakasz után: 1. Barreda Borrt 2. Coma 3. Gonqalves … 49. Dési

Az autósoknál Peterhanselnek már a CP1 előtt meg kellett állni technikai hiba miatt, emiatt közel 20 percet veszített, ami a szelektív végére fél órára nőtt. Al-Attiyah nyerte a szakaszt, Robby Gordon egy darabig veszélyes volt rá, végül 4. lett. Közéjük De Villiers és Roma férkőzött be. Az UNIQA Sandlander Dakar Team még versenyben lévő magyar egysége, a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a WP4-nél a 70. helyen áll.
Az összetettben Al-Attiyah, De Villiers és Al Rajhi a sorrend a hatodik szakasz után.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Terranova és Walkner nyert

Close