Al-Attiyah harmadszor, Rodrigues először

Amíg Rodrigues idei első szakaszgyőzelmét szerezte, addig Al-Attiyah a harmadikat. A Dakar Rally mai szakaszán az Antofagasta-Iquique közötti szakaszt kellett teljesíteniük a még versenyben lévő párosoknak.

A motorosoknál ma Rodrigues végzett az élen, megelőzve Pricet és Gonqalvest. A szakasz során előbb Quintallina, majd Coma is eltévedt, utóbbit ráadásul követte Barreda Borrt is. Az idei Dakaron már szakaszt is nyerő Walkner többször is megállni kényszerült a CP1 előtt. Dési János 53. lett.
Összetett állása 6 szakasz után: 1. Barreda Borrt 2. Coma 3. Gonqalves … 49. Dési

Az autósoknál Peterhanselnek már a CP1 előtt meg kellett állni technikai hiba miatt, emiatt közel 20 percet veszített, ami a szelektív végére fél órára nőtt. Al-Attiyah nyerte a szakaszt, Robby Gordon egy darabig veszélyes volt rá, végül 4. lett. Közéjük De Villiers és Roma férkőzött be. Az UNIQA Sandlander Dakar Team még versenyben lévő magyar egysége, a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a WP4-nél a 70. helyen áll.
Az összetettben Al-Attiyah, De Villiers és Al Rajhi a sorrend a hatodik szakasz után.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Terranova és Walkner nyert

Close