Agresszívebb és gyorsabb az új Audi RS 5 DTM

A Genovai Motor Shown mutatták be az ingolstadtiak legújabb versenyautóját.

Az új Audi RS 5 DTM extrémebb aerodinamikát és agresszívebb megjelenést kapott. Az autó megkapta az új RS 5 hűtőrácsát. Most először fejlesztették párhuzamosan az utcai és a DTM változatot. A hátsó szárny is változott, idéntől már két lapból áll valamint magasabbra került, hogy hatékonyabb legyen a DRS. A 2017-es szabályoknak megfelelően nagyobb lett a hasmagasság, változott a splitter, a  diffúzór és a padlólemez geometriája.

2019-ig elhalasztották a 2 literes motorok bevezetését, de az Audi a jelenlegi 4 literes V8-ason is dolgozott. Átdolgozták a légbeszívást és a hűtést. Az autó ezzel 50 lóerővel erősebb lett. A megbízhatóság továbbra is rendkívül fontos, hiszen egy motornak egy teljes szezont kell kibírnia.

A futóművek terén egységesítés történt, a költségcsökkentés jegyében.
Az idei évtől a Hankook puhább keverékeket szállít a csapatoknak.

Dieter Gass, az Audi Motorsport vezetője elmondta, hogy a harmadik generációs Audi RS 5 DTM-el a célok között szerepel, hogy megismételjék a 2015-ös és 2016-os 10 győzelmet.

A csapatok a jövő héten Vallelungaban tartják a második kollektív tesztet.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Öt magyar a rallycross Eb-n

Close