Agresszívebb és gyorsabb az új Audi RS 5 DTM

A Genovai Motor Shown mutatták be az ingolstadtiak legújabb versenyautóját.

Az új Audi RS 5 DTM extrémebb aerodinamikát és agresszívebb megjelenést kapott. Az autó megkapta az új RS 5 hűtőrácsát. Most először fejlesztették párhuzamosan az utcai és a DTM változatot. A hátsó szárny is változott, idéntől már két lapból áll valamint magasabbra került, hogy hatékonyabb legyen a DRS. A 2017-es szabályoknak megfelelően nagyobb lett a hasmagasság, változott a splitter, a  diffúzór és a padlólemez geometriája.

2019-ig elhalasztották a 2 literes motorok bevezetését, de az Audi a jelenlegi 4 literes V8-ason is dolgozott. Átdolgozták a légbeszívást és a hűtést. Az autó ezzel 50 lóerővel erősebb lett. A megbízhatóság továbbra is rendkívül fontos, hiszen egy motornak egy teljes szezont kell kibírnia.

A futóművek terén egységesítés történt, a költségcsökkentés jegyében.
Az idei évtől a Hankook puhább keverékeket szállít a csapatoknak.

Dieter Gass, az Audi Motorsport vezetője elmondta, hogy a harmadik generációs Audi RS 5 DTM-el a célok között szerepel, hogy megismételjék a 2015-ös és 2016-os 10 győzelmet.

A csapatok a jövő héten Vallelungaban tartják a második kollektív tesztet.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Öt magyar a rallycross Eb-n

Close