A Volvo is megnevezte 2017-es versenyzőit

A Polestar Cyan Racing ma egy sajtótájékoztató keretében nevezte meg idei WTCC-s versenyzőit.

Az már korábban kiderült, hogy Robert Dahlgren és Fredrik Ekblom nem lesznek a Volvo versenyzői a WTCC-ben. Bár tesztelte a svédek autóját Yvan Müller, a visszatérés fel sem merült benne.

Elsőnek Thed Björk-öt hívták a színpadra, aki tavaly megszerezte a Volvo első WTCC-s győzelmét. A svéd versenyző elmondta, hogy korábban még sosem tesztelt ilyen sokkal a szezonkezdet előtt, így felkészültnek érzi magát, hogy harcba szálljon a világbajnoki címért.

Ezután Nestor Girolami érkezését jelentették be. A kétszeres argentin túraautó-bajnok tavaly már versenyzett a Volvonál Motegiben. Az argentin versenyző elmesélte, milyen jól érezte magát tavaly azon a bizonyos versenyen és elárulta nagyon bízik abban, hogy nagyot lépnek előre az eredmények terén.

Ahogy korábban ígérték a svédek, idén már három Volvo S60 TC1-et állítanak csatasorba. A harmadik autót Nicky Catsburg vezetheti. Tavaly ő szerezte a Lada Vesta TC1 első győzelmét, az oroszok kiszállása után azonban csapat nélkül maradt. A Volvo nem volt rest és lecsapott rá. A holland versenyző elárulta, hogy tavaly ellenfélként figyelhette Polestar Cyan Racing fejlődését és nagyon boldog, hogy csatlakozhat a csapathoz.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Karizs Péter: Szeretnénk megtanulni az új autót

Close