A Volvo is megnevezte 2017-es versenyzőit

A Polestar Cyan Racing ma egy sajtótájékoztató keretében nevezte meg idei WTCC-s versenyzőit.

Az már korábban kiderült, hogy Robert Dahlgren és Fredrik Ekblom nem lesznek a Volvo versenyzői a WTCC-ben. Bár tesztelte a svédek autóját Yvan Müller, a visszatérés fel sem merült benne.

Elsőnek Thed Björk-öt hívták a színpadra, aki tavaly megszerezte a Volvo első WTCC-s győzelmét. A svéd versenyző elmondta, hogy korábban még sosem tesztelt ilyen sokkal a szezonkezdet előtt, így felkészültnek érzi magát, hogy harcba szálljon a világbajnoki címért.

Ezután Nestor Girolami érkezését jelentették be. A kétszeres argentin túraautó-bajnok tavaly már versenyzett a Volvonál Motegiben. Az argentin versenyző elmesélte, milyen jól érezte magát tavaly azon a bizonyos versenyen és elárulta nagyon bízik abban, hogy nagyot lépnek előre az eredmények terén.

Ahogy korábban ígérték a svédek, idén már három Volvo S60 TC1-et állítanak csatasorba. A harmadik autót Nicky Catsburg vezetheti. Tavaly ő szerezte a Lada Vesta TC1 első győzelmét, az oroszok kiszállása után azonban csapat nélkül maradt. A Volvo nem volt rest és lecsapott rá. A holland versenyző elárulta, hogy tavaly ellenfélként figyelhette Polestar Cyan Racing fejlődését és nagyon boldog, hogy csatlakozhat a csapathoz.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Karizs Péter: Szeretnénk megtanulni az új autót

Close