A Volvo is megnevezte 2017-es versenyzőit

A Polestar Cyan Racing ma egy sajtótájékoztató keretében nevezte meg idei WTCC-s versenyzőit.

Az már korábban kiderült, hogy Robert Dahlgren és Fredrik Ekblom nem lesznek a Volvo versenyzői a WTCC-ben. Bár tesztelte a svédek autóját Yvan Müller, a visszatérés fel sem merült benne.

Elsőnek Thed Björk-öt hívták a színpadra, aki tavaly megszerezte a Volvo első WTCC-s győzelmét. A svéd versenyző elmondta, hogy korábban még sosem tesztelt ilyen sokkal a szezonkezdet előtt, így felkészültnek érzi magát, hogy harcba szálljon a világbajnoki címért.

Ezután Nestor Girolami érkezését jelentették be. A kétszeres argentin túraautó-bajnok tavaly már versenyzett a Volvonál Motegiben. Az argentin versenyző elmesélte, milyen jól érezte magát tavaly azon a bizonyos versenyen és elárulta nagyon bízik abban, hogy nagyot lépnek előre az eredmények terén.

Ahogy korábban ígérték a svédek, idén már három Volvo S60 TC1-et állítanak csatasorba. A harmadik autót Nicky Catsburg vezetheti. Tavaly ő szerezte a Lada Vesta TC1 első győzelmét, az oroszok kiszállása után azonban csapat nélkül maradt. A Volvo nem volt rest és lecsapott rá. A holland versenyző elárulta, hogy tavaly ellenfélként figyelhette Polestar Cyan Racing fejlődését és nagyon boldog, hogy csatlakozhat a csapathoz.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Karizs Péter: Szeretnénk megtanulni az új autót

Close