A Svéd Rally első napja után Ogier vezet

Ogier hozta a kötelezőt, de mögötte izgalmasan alakult a meccs ezen az eseménydús napon. Videón Mikkelsen megpördülése és egy rövid összefoglaló videó.
A Svéd Rally első napja során csak egy valami nem változott: hogy Ogier állt az élen végig. Az első három szakaszt megnyerte, ezzel magabiztos előnyre tett szert. Csapattársának Latvalának már az első szakaszon elkezdődtek a gondjai, ugyanis féltengely törés miatt sok időt vesztett. Az utolsó gyorsaságin végül felfüggesztés gondok miatt kellett kiállnia. A nap elején még Mikkelsen tartotta a második helyet, mögötte Meeke és Neuville váltotta egymást.

A Svullrya második nekifutásra alaposan átrendezte az élmezőnyt. Ogier és Mikkelsen is felúszott egy a pályabejáráskor még nem látható pocsolyán. Utóbbi egy fa tuskót is eltalált. Neuville egy megpördülés és erőátviteli gondok miatt csúszott hátra. Ezt a szakaszt Meeke nyerte, de öröme nem tartott sokáig, mivel a következő szakaszon egy követ talált el és kiesett. Az utolsó két gyorsaságit Paddon nyerte, aki ezzel feljött a második helyre. Konstans teljesítményének köszönhetően Ostberg áll a harmadik helyen.

Holnap öt gyors vár a versenyzőkre, a második helyért nagy csata van kilátásba, mivel öten vannak 15,1 mp-n belül.

A Svéd Rally állása az első nap után:
1. Ogier
2. Paddon +26.9
3. Ostberg +33.7
4. Tanak +34.8
5. Sordo +38.2
6. Mikkelsen +42.0
7. H Solberg +1m36.9
8. Breen +1m38.8
9. Camilli +2m43.5
10. Bertelli +3m08.6

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
ifj. Szőke András: Az abszolút első háromban szeretnénk végezni

Close