A Nika Racing 2016-ban is a WTCC-ben versenyez

Szerda este Stockholmban mutatta be a svéd csapat a 2016-os festését és a terveit.
A Nika Racing idén egy Honda Civic TC1-et versenyeztetett és ez jövőre sem fog változni.
Az idei évnek Rickard Rydellel vágtak neki, de betegsége miatt jó pár versenyt ki kellett hagynia. Ez alatt az argentin Nestor Girolami is vezette a svédek Hondáját. A szezon végét anyagi gondok miatt kellett kihagyniuk. “2015-ben minden rossz megtörtént velünk. De tanultunk belőle és 2016-ban visszatérünk a WTCC-be, amikorra is minden a helyére kerül.”-mondta Nicklas Karlsson csapatfőnök.
“Örömmel mutatom be és üdvözlöm két új szponzorunkat. Sok fontos dolog fog a helyére kerülni az elkövetkező pár hétben.”Az nem derült ki, hogy ki lesz a Nika Racing versenyzője 2016-ban a WTCC-ben és hogy hány versenyen fognak indulni.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Ma: Kicsi az esély a WTCC-s folytatásra

Close