A Hadik-Kertész páros nyerte az 50. Mecsek Rallyet

A jubileumi verseny utolsó napjának az összefoglalója.

A Historic Európa-bajnokság versenyén Wirtmann Ferenc és Barna György gondoskodott róla, hogy itthon maradjon a győzelem.  Több mint két és fél perccel volt gyorsabb mint a második helyen beérő svéd Storang Christoffer-Renstal Kjell duó. A finn Peltonen Esa-Lamminen Hanu páros lett a harmadik.

Az ORC-ben a Hevesi István-Vánsza Zsolt kettős nyerte a Mecsek Rallyet. Közel két perccel előzték meg a Domonkos László-Horváth István párost. A bronzérmes pozíciót az ifj. Kanyik Antal-Nyírfás Julianna egység szerezte meg.

Az ORB-ben a Hadik András-Kertész Krisztián kettős várhatta az élről a Mecsek Rallye utolsó napját. A reggeli 11,4 másodperces előnyüket a nap végére 42,8 másodpercre növelték. Így magabiztosan nyerték meg a jubileumi 50. Mecsek Rallyet. Tették mindezt úgy, hogy szombaton egy szakaszt sem nyertek. Ugyanis ma az összes szakaszt a tegnap még gondokkal küzdő Ranga Péter-Czakó Janek páros nyerte. Ezzel az összetettben a második helyre kapaszkodtak fel. A harmadik helyen az ifj. Vincze Ferenc-Kuti Péter egység finiselt, akiknek ma volt egy meleg szituációjuk, de megúszták. A napot a második helyen kezdő Velenczei Ádám-Farnandi Ágnes kettős végül a negyedik helyre csúszott vissza. Az ötödik helyen a 3-as kategória legjobbja a Matics Mihály-Zejda Viktória páros végzett.

Az eredmények IDE kattintva megtekinthetőek.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Al-Attiyah nyerte a Marokkó Rallyt, Fazekas Károlyék dobogósak

Close