A Hadik-Kertész páros nyerte az 50. Mecsek Rallyet

A jubileumi verseny utolsó napjának az összefoglalója.

A Historic Európa-bajnokság versenyén Wirtmann Ferenc és Barna György gondoskodott róla, hogy itthon maradjon a győzelem.  Több mint két és fél perccel volt gyorsabb mint a második helyen beérő svéd Storang Christoffer-Renstal Kjell duó. A finn Peltonen Esa-Lamminen Hanu páros lett a harmadik.

Az ORC-ben a Hevesi István-Vánsza Zsolt kettős nyerte a Mecsek Rallyet. Közel két perccel előzték meg a Domonkos László-Horváth István párost. A bronzérmes pozíciót az ifj. Kanyik Antal-Nyírfás Julianna egység szerezte meg.

Az ORB-ben a Hadik András-Kertész Krisztián kettős várhatta az élről a Mecsek Rallye utolsó napját. A reggeli 11,4 másodperces előnyüket a nap végére 42,8 másodpercre növelték. Így magabiztosan nyerték meg a jubileumi 50. Mecsek Rallyet. Tették mindezt úgy, hogy szombaton egy szakaszt sem nyertek. Ugyanis ma az összes szakaszt a tegnap még gondokkal küzdő Ranga Péter-Czakó Janek páros nyerte. Ezzel az összetettben a második helyre kapaszkodtak fel. A harmadik helyen az ifj. Vincze Ferenc-Kuti Péter egység finiselt, akiknek ma volt egy meleg szituációjuk, de megúszták. A napot a második helyen kezdő Velenczei Ádám-Farnandi Ágnes kettős végül a negyedik helyre csúszott vissza. Az ötödik helyen a 3-as kategória legjobbja a Matics Mihály-Zejda Viktória páros végzett.

Az eredmények IDE kattintva megtekinthetőek.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Al-Attiyah nyerte a Marokkó Rallyt, Fazekas Károlyék dobogósak

Close