A Hadik-Kertész páros nyert Ózdon

Az 5. Steelvent Ózd Rallye vasárnapi napjának összefoglalója.

A szombati nap után 13,5 mp-n belül volt az első három versenyző: Hadik András, Vincze Ferenc és Herczig Norbert.
A mai első gyorson Ranga Péter volt a leggyorsabb, annak ellenére, hogy elvittek egy lassítót. Ranga Péterék ezzel az abszolútban is feljöttek a negyedik helyre. Velenczei Ádámék 10 mp büntetést kaptak késésért, ezzel a 6. helyre csúsztak vissza. Ezután a címvédő Hercizgék húzták be Zagyvarónát. Velenczeiék feljöttek az ötödik helyre, megelőzve a beállításokra panaszkodó Turán Frigyest. A szerviz előtti utolsó gyorson Herczig és Velenczei is elkapott egy lassított, míg Hadikéknak volt egy apróbb kalandjuk. Ezen a gyorson is Ranga Péter örülhetett a részsikernek. A szervizbe úgy érkezett az első három versenyző, hogy a 13 másodperces különbség megmaradt hármuk között.

A szerviz után már nem örült ennyire Ranga Péter, ugyanis bent maradtak a gyorson, a Skoda Fabia R5 turbója ment tönkre. Az élen álló Hadiké lett ez a szakasz. Zagyvarónán ismét Herczigék bizonyultak a legjobbnak. Sámsonházán Vincze Ferenc is bezsebelte mai első szakaszgyőzelmét. Az utolsó két szakasz előtt 12 mp volt a különbség az első három páros között.

Az utolsó előtti szakaszt követően még mosolyra görbült Vincze Ferenc szája, hiszen ők voltak a leggyorsabbak. Az utolsó szakasz után már nem mosolygót, mivel a pálya elején defektet kaptak, ezzel több mint 1 perc hátrányt szedtek össze. Így a második helyről az ötödikre csúsztak vissza az abszolútban. Herczigék egy lassítóban érték utol Feriéket, amivel időt vesztettek, de az erőgyorsaságin és a verseny végén is meg lett a második hely. A legtöbb extra pontot Hadik Andrásék zsebelték be és a versenyt is megnyerték. Velenczeiék Hyundai i20 R5-je már kicsit dadogott a végére, de így is meg lett a a harmadik hely (mind abszolútban, mind az erőgyorsaságin).

Az 5. Steelvent Ózd Rallye nem hivatalos végeredménye IDE kattintva megtekinthető.

A Rallye2 mezőnyére az M6LOG Salgó várt a hétvégén. Itt Csomós Miklós és Nagy Attila diadalmaskodott a Citroen C2 R2-vel, megelőzve ifj. Kanyikékat és Trencsényiéket.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
OPEL Wechselland Rallye 2017 képek

Close