A Dakar Rally legfiatalabb indulója

Robby Gordon csapattársa nem csak a 2016-os verseny, hanem a verseny történetének is a legfiatalabb indulója lesz!
Robby Gordon a 2016-os Dakar Rallynak egy két autós csapattal vág neki. A csapattársát illetően pedig bátor választást tett, a szintén amerikai Sheldon Creed fogja vezetni a másik autót. A fiatal versenyző a győzelmet 5 évesen egy BMX versenyen ízlelte meg. Később motorozott is majd idén megnyerte a Super Stadium Truckot. Nem más előtt nyert, mint Robby Gordon. Ezután tett ajánlatot Gordon Sheldonnak, amit ő el is fogadott. Így a Dakar Rally történetének legfiatalabb indulója lesz, mivel a rajt pillanatában 18 éves 3 hónapos és három napos lesz!

Sheldon Creed fiatalsága és a tapasztalatlansága ellenére merész célokat fogalmazott meg magának a mellé, hogy szeretné befejezni a versenyt: “Szeretnék szakaszt nyerni, de tudom, hogy ez nagyon nehéz. A Holdon járnék ha sikerülne a top 10-ben befejezni a versenyt.”

Sheldon tapasztalatlanságát navigátora, Jonh Street próbálja majd ellensúlyozni. Street motorosként 2006-ban vett részt először a Dakaron, legjobb eredményét 2010-ben érte el, akkor 7. lett. Két szakaszgyőzelem fűződik a nevéhez.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Egy különleges WTCC könyv jótékonysági célra

Close