A Dakar Rally legfiatalabb indulója

Robby Gordon csapattársa nem csak a 2016-os verseny, hanem a verseny történetének is a legfiatalabb indulója lesz!
Robby Gordon a 2016-os Dakar Rallynak egy két autós csapattal vág neki. A csapattársát illetően pedig bátor választást tett, a szintén amerikai Sheldon Creed fogja vezetni a másik autót. A fiatal versenyző a győzelmet 5 évesen egy BMX versenyen ízlelte meg. Később motorozott is majd idén megnyerte a Super Stadium Truckot. Nem más előtt nyert, mint Robby Gordon. Ezután tett ajánlatot Gordon Sheldonnak, amit ő el is fogadott. Így a Dakar Rally történetének legfiatalabb indulója lesz, mivel a rajt pillanatában 18 éves 3 hónapos és három napos lesz!

Sheldon Creed fiatalsága és a tapasztalatlansága ellenére merész célokat fogalmazott meg magának a mellé, hogy szeretné befejezni a versenyt: “Szeretnék szakaszt nyerni, de tudom, hogy ez nagyon nehéz. A Holdon járnék ha sikerülne a top 10-ben befejezni a versenyt.”

Sheldon tapasztalatlanságát navigátora, Jonh Street próbálja majd ellensúlyozni. Street motorosként 2006-ban vett részt először a Dakaron, legjobb eredményét 2010-ben érte el, akkor 7. lett. Két szakaszgyőzelem fűződik a nevéhez.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Egy különleges WTCC könyv jótékonysági célra

Close