6. Fo-Pu-Mix Kupa előzetes

Lábatlan-Bajna Rallye 2013Az év utolsó MARB futamának a képes-videós előzetese.

November 23-án kerül megrendezésre a MARB 2014-es bajnokságának és a CélTrans Rallysprint Bajnokságnak a záró versenye, a 6. Fo-Pu-Mix Kupa. A verseny a Bajna és Lábatlan közötti 10,5 km-es útszakaszon kerül lebonyolításra.

A versenyre 63 páros adta le a nevezését. Mivel a verseny 1,5-ös szorzóval számít a CTRB értékelésében nagy csaták várhatók a kategóriákban és a kupákban. De igaz ez az abszolútra is, ahol pontegyenlőséggel az ifj. Szőke-Szőke és a Tölgyesi-Nemes állnak a tabella élén. De ők nem neveztek. Szintén nem nevezett a harmadik helyen álló Lengyel-Gál és az 5. helyen tanyázó Köbli-Bán duó sem. Ezzel a negyedik helyen álló és nevező ifj. Géringer-Somodi páros esélyei jelentősen megnő a bajnoki cím megszerzésére.

Lada VFTS Lábatlan Rally 2013

Tavalyi képeinkért kattints a képre

A licenszes versenyzők körében is népszerű a verseny, összesen 11-en neveztek.  Többek között Matics Mihály, Rongits Attila (ő a VFTS-sel és a Lancerral is nevezett), Lencse Zoltán,  ifj. Pethő István valamint a terepraliban versenyző és az ORB futamokon előfutó Varga Imre lesz ott a bajnai rajtban.

A Shakedown 8:30-kor rajtol a Bajna-Lábatlan irányba. Az első gyors 10 órakor startol szintén ebben az irányban. Majd másfél óra elteltével a másik irányba is abszolválják a versenyzők a pályát. Ezután még egy oda-visszát kell majd teljesíteniük az indulóknak.

Előnevezési lista   Pályarajz   Plakát  Hivatalos honlap

Tavalyi képeink: Babor  Wdavid

Végül pedig a tavalyi videónk:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Letölthető 2015-ös falinaptárak
Close