6. Fo-Pu-Mix Kupa előzetes

Lábatlan-Bajna Rallye 2013Az év utolsó MARB futamának a képes-videós előzetese.

November 23-án kerül megrendezésre a MARB 2014-es bajnokságának és a CélTrans Rallysprint Bajnokságnak a záró versenye, a 6. Fo-Pu-Mix Kupa. A verseny a Bajna és Lábatlan közötti 10,5 km-es útszakaszon kerül lebonyolításra.

A versenyre 63 páros adta le a nevezését. Mivel a verseny 1,5-ös szorzóval számít a CTRB értékelésében nagy csaták várhatók a kategóriákban és a kupákban. De igaz ez az abszolútra is, ahol pontegyenlőséggel az ifj. Szőke-Szőke és a Tölgyesi-Nemes állnak a tabella élén. De ők nem neveztek. Szintén nem nevezett a harmadik helyen álló Lengyel-Gál és az 5. helyen tanyázó Köbli-Bán duó sem. Ezzel a negyedik helyen álló és nevező ifj. Géringer-Somodi páros esélyei jelentősen megnő a bajnoki cím megszerzésére.

Lada VFTS Lábatlan Rally 2013

Tavalyi képeinkért kattints a képre

A licenszes versenyzők körében is népszerű a verseny, összesen 11-en neveztek.  Többek között Matics Mihály, Rongits Attila (ő a VFTS-sel és a Lancerral is nevezett), Lencse Zoltán,  ifj. Pethő István valamint a terepraliban versenyző és az ORB futamokon előfutó Varga Imre lesz ott a bajnai rajtban.

A Shakedown 8:30-kor rajtol a Bajna-Lábatlan irányba. Az első gyors 10 órakor startol szintén ebben az irányban. Majd másfél óra elteltével a másik irányba is abszolválják a versenyzők a pályát. Ezután még egy oda-visszát kell majd teljesíteniük az indulóknak.

Előnevezési lista   Pályarajz   Plakát  Hivatalos honlap

Tavalyi képeink: Babor  Wdavid

Végül pedig a tavalyi videónk:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Letölthető 2015-ös falinaptárak
Close