49. Mecsek Rallye

Minden, amit a szezonzáró versenyről tudni kell. Nevezési listák, időterv, pályarajzok.
Október 16-18. között rendezik az ORB, Rally2 és Historic bajnokság szezonzáróját.

A Mecsek Rallyen a már bajnok Herczig Norbert-Bacigal Igor lecseréli a Skoda Fabia R5-öt. Egy Skoda Felicia Kit-carral indulnak a Pécs környéki pályákon. Nem lesz viszont ott a Turán-Zsiros kettős, akik inkább a Spanyol Rallyn indulnak. Viszont lesz egy másik R5-ös Peugeot 208 is a mezőnyben a Mayer Walter-Ettel Bernhard duó jóvoltából. Leadta a versenyre a nevezését Bútor Robi is és Hetei Zoltán révén újra lesz Trabant az ORB mezőnyben! Az ORB-be 57 nevezés érkezett.

A Rallye2-ben is jó mezőny gyűlt össze, 49-en indulnak. A Historic Ob nevezési listáján 35, míg a Historic Eb-én 7 páros találunk.

A program pénteken az ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik, majd jön a prológ a pécsi reptéren. Szombaton négy pálya, Nyárásvölgy, Orfű és az újként bekerülő Trefort puszta valamint Pécsvárad várja kétszer az indulókat. Utóbbi szakaszon csak a városi rész látogatható, míg a Trefort pusztai pálya teljesen elzárt a nézők elől! Vasárnap Árpádtetőt kétszer és Bakonyát egyszer kell teljesítenie a versenyzőknek. A Mecsek Rallye az ünnepélyes díjkiosztóval zárul.

A prológra a belépő 1500 Ft, míg a lelátóra szóló jegy 2500 Ft.

Nevezési listák
Időterv
Pályarajzok

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Vicces feliratok autókon
Close