49. Mecsek Rallye

Minden, amit a szezonzáró versenyről tudni kell. Nevezési listák, időterv, pályarajzok.
Október 16-18. között rendezik az ORB, Rally2 és Historic bajnokság szezonzáróját.

A Mecsek Rallyen a már bajnok Herczig Norbert-Bacigal Igor lecseréli a Skoda Fabia R5-öt. Egy Skoda Felicia Kit-carral indulnak a Pécs környéki pályákon. Nem lesz viszont ott a Turán-Zsiros kettős, akik inkább a Spanyol Rallyn indulnak. Viszont lesz egy másik R5-ös Peugeot 208 is a mezőnyben a Mayer Walter-Ettel Bernhard duó jóvoltából. Leadta a versenyre a nevezését Bútor Robi is és Hetei Zoltán révén újra lesz Trabant az ORB mezőnyben! Az ORB-be 57 nevezés érkezett.

A Rallye2-ben is jó mezőny gyűlt össze, 49-en indulnak. A Historic Ob nevezési listáján 35, míg a Historic Eb-én 7 páros találunk.

A program pénteken az ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik, majd jön a prológ a pécsi reptéren. Szombaton négy pálya, Nyárásvölgy, Orfű és az újként bekerülő Trefort puszta valamint Pécsvárad várja kétszer az indulókat. Utóbbi szakaszon csak a városi rész látogatható, míg a Trefort pusztai pálya teljesen elzárt a nézők elől! Vasárnap Árpádtetőt kétszer és Bakonyát egyszer kell teljesítenie a versenyzőknek. A Mecsek Rallye az ünnepélyes díjkiosztóval zárul.

A prológra a belépő 1500 Ft, míg a lelátóra szóló jegy 2500 Ft.

Nevezési listák
Időterv
Pályarajzok

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Vicces feliratok autókon
Close