4. Mipa Color Kupa&IV. CYEB Tatabánya Rallye-képek és videó

4. Mipa Color Kupa 2013 Tatabánya  A CÉLTRANS Rallysprint Bajnokság és az RTE közös versenyén készült fotóim és videóm.Vasárnap egy igen népes mezőnyt láthattak a Tatabányára kilátogató nézők, hiszen az Arrabona Rally Club által szervezett CÉLTRANS Rallysprint Bajnokság és az RTE indulói együttesen versenyeztek.  A sprintben idén már negyedszerre, ezzel továbbra is 100%-os teljesítményt nyújtva a Fodor Márton-Leimeiszter István páros nyert a Mitsubishi Lancer EVI 6-al. A második helyen az Audi S2-öt terelgető Keskeny László – Migács Krisztián végzett. Míg a 4. Mipa Color Kupa harmadik helyéért a Szabó György – Cser Kornél duó vehette át a kupákat és a Mipa Color ajándékát. Az RTE-ben a Velencei Ádám-Apkó András kettős volt a leggyorsabb megelőzve a ifj. Vincze Ferenc-Kuti Péter és ifj. Cseh Vilmos-Harmos Gergely párosokat. A CÉLTRANS Rallysprint Bajnokság mezőnye legközelebb szeptember 15.-én, míg az RTE mezőnye egy héttel később, szeptember 22.-én mérkőzik meg egymással újra.

A sprint versenyén és díjkiosztóján készült képeim IDE kattintva tekinthetőek meg, míg az RTE versenyén készült pár fotóm IDE kattintva.

Videóm:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
4. Mipa Color Kupa 2013-Babor képei
Close