21. Veszprém Rallye előzetes

P1250457A következő, veszprémi ORB futam képes-videós előzetese.

A hétvégén Veszprémben folytatódik az Országos Rallye Bajnokság, az Országos Murva Rallye Bajnokság és a Rallye2-es bajnokság.

AZ ORB-be 51 páros adta le a nevezését. Puskádiék jóvoltából eggyel több S2000-es lesz, mint Fehérváron volt. Csucsuék a Bükfürdő Rallye után ismét itthon versenyeznek a JWRC-ben használt Citroen DS3-al. Menyáék a murván nagyon elemükben voltak az utóbbi időben, hiszen a Bükfürdő Rallyet megnyerték, Fehérváron pedig a murva bajnoki futamon diadalmaskodtak. Veszprémben is megszorongatják az R5-ösöket és a S2000-eseket?

P1250457

Még több képért kattints a képre!

Az időterv és a pályák hasonlóak a tavalyi Veszprém Rallyehoz. Az ORB számára szombaton kétszer kell teljesíteni a Márkó-Jutaspuszta szakaszt. Vasárnap három pálya, Kislőd, Vigántpetend és Hajmáskér vár az indulókra. Az utolsó háromszor, a többi kétszer. A Rally2 számára csak kétszer kell teljesíteni a hajmáskéri pályát.

A Rallye2-be 33 duó adta le a nevezését.

Időterv, nevezési listák
Korábbi képeink:
2013 Babor  2013 Wdavi 2011 2010 2009 2007

Végül pedig a tavalyi videónk Kislődről és Vigántpetendről:


Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
A rally története
Close