2017-ben nem lesz Circuit of Ireland Rally!

Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő ERC versenyt jövőre nem tudják megrendezni, de bíznak a visszatérésben.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk a rally Európa-bajnokság elveszítheti az egyik legpatinásabb versenyét, az Ypres Rallyt.
Szerda reggel a Circuit of Ireland igazgatója, Bobby Willis megerősítette az Autosportnak, hogy a 2017-es versenyt törölték. Így sem az ERC, sem a brit bajnokság mezőnye nem versenyezhet a Belfast központú versenyen. A versenyt a helyi turisztikai alapból, a helyi tanácsok hozzájárulásaiból és magán szponzorációkból finanszírozták.
A verseny az elmúlt időkben nehéz gazdasági helyzetet élt át és nem hajlandó Willis a verseny jövőjét kockáztatni. De a terv az, hogy 2018-ban újra megrendezzék a versenyt.

“A döntés, hogy nem tartjuk meg a rallyt a következő évben a legnehezebb döntés volt, amit valaha hoztam.”-kezdte Bobby Willis.”Évek óta keményen dolgozunk, hogy finanszírozni tudjuk a versenyt. Sajnos jelenleg nincs meg a 2017-es verseny megrendezéséhez szükséges fedezet.”
Willis azt mondta nem érdemes kockáztatni a verseny hírnevét egy egy kérdéses 2017-es versennyel.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Best of Crash

Close