2017-ben nem lesz Circuit of Ireland Rally!

Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő ERC versenyt jövőre nem tudják megrendezni, de bíznak a visszatérésben.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk a rally Európa-bajnokság elveszítheti az egyik legpatinásabb versenyét, az Ypres Rallyt.
Szerda reggel a Circuit of Ireland igazgatója, Bobby Willis megerősítette az Autosportnak, hogy a 2017-es versenyt törölték. Így sem az ERC, sem a brit bajnokság mezőnye nem versenyezhet a Belfast központú versenyen. A versenyt a helyi turisztikai alapból, a helyi tanácsok hozzájárulásaiból és magán szponzorációkból finanszírozták.
A verseny az elmúlt időkben nehéz gazdasági helyzetet élt át és nem hajlandó Willis a verseny jövőjét kockáztatni. De a terv az, hogy 2018-ban újra megrendezzék a versenyt.

“A döntés, hogy nem tartjuk meg a rallyt a következő évben a legnehezebb döntés volt, amit valaha hoztam.”-kezdte Bobby Willis.”Évek óta keményen dolgozunk, hogy finanszírozni tudjuk a versenyt. Sajnos jelenleg nincs meg a 2017-es verseny megrendezéséhez szükséges fedezet.”
Willis azt mondta nem érdemes kockáztatni a verseny hírnevét egy egy kérdéses 2017-es versennyel.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Best of Crash

Close