2015-ben nem jön a DTM a Hungaroringre

A Hungaroring Sport Zrt. ma tartott sajtótájékoztatót a 2015-ös terveiről. E szerint jövőre nem látogat hozzánk a Német Túraautó-bajnokság. Kamion-Eb viszont lesz.

A DTM 1988 után az idén tért vissza a mogyoródi aszfaltcsíkra és jövőre már ismét el kell tőlük búcsúznunk.

A júniusi verseny egy rendkívül izgalmas és látványos futamot hozott. Ennek fényében különösen kár, hogy nem térnek vissza. Pláne, hogy 3 éves szerződést kötött a sorozatot szervező ITR és a Hungaroring.

DTM Hungaroring 2014 képek

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy ők bontották fel a szerződést, mivel drága volt a DTM-et ide hozni. Viszont csak 33 ezren voltak kíváncsiak a hétvégére és a szponzorok fantáziáját sem mozgatta meg a verseny, ami így veszteséges lett és ezt a Hungaroring nem engedheti meg.

A WTCC, a WSR, a Formula-1 az elmúlt évekhez hasonlóan 2015-ben is ellátogat Mogyoródra. Ezek mellett jövőre Kiss Norbinak is szoríthatunk a kamion-Eb-n a Hungaroringen.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
6. Fo-Pu-Mix Kupa belsők
Close