2015-ben nem jön a DTM a Hungaroringre

A Hungaroring Sport Zrt. ma tartott sajtótájékoztatót a 2015-ös terveiről. E szerint jövőre nem látogat hozzánk a Német Túraautó-bajnokság. Kamion-Eb viszont lesz.

A DTM 1988 után az idén tért vissza a mogyoródi aszfaltcsíkra és jövőre már ismét el kell tőlük búcsúznunk.

A júniusi verseny egy rendkívül izgalmas és látványos futamot hozott. Ennek fényében különösen kár, hogy nem térnek vissza. Pláne, hogy 3 éves szerződést kötött a sorozatot szervező ITR és a Hungaroring.

DTM Hungaroring 2014 képek

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy ők bontották fel a szerződést, mivel drága volt a DTM-et ide hozni. Viszont csak 33 ezren voltak kíváncsiak a hétvégére és a szponzorok fantáziáját sem mozgatta meg a verseny, ami így veszteséges lett és ezt a Hungaroring nem engedheti meg.

A WTCC, a WSR, a Formula-1 az elmúlt évekhez hasonlóan 2015-ben is ellátogat Mogyoródra. Ezek mellett jövőre Kiss Norbinak is szoríthatunk a kamion-Eb-n a Hungaroringen.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
6. Fo-Pu-Mix Kupa belsők
Close