2015-ben 8 autóval támad a Mercedes

Totto Wolf jelentette be, hogy 2015-ben már a Mercedes is nyolc autót indít a DTM-ben. A sorozathoz csatlakozó ART Grand Prix még nem nevezte meg a versenyzőjét.

Az idei évben a Mercedes 7 autót indított a Német Túraautó-bajnokságban, két autót a Mücke Motorsport, ötöt a HWA AG futtatott. Az Audi és a BMW 8-8 autóval versenyeztek és év közben szóvá is tették, hogy a stuttgartiak kevesebb autót indítanak. Az ősszel még a Mercedesnel is azt nyilatkozták, hogy 2015-ben is valószínűleg csak 7 autóval indulnak. Azonban a csillagosok meggondolták magukat és bejelentették, hogy az ART Grand Prix is indít egy Mercedest a sorozatban. A versenyzőt még nem nevezték meg.

Azt ART Grand Prix a formula autózásban már sikert-sikerre halmozott. Az idei Formula-1-es világbajnok, Lewis Hamilton 2006-ben velük nyerte meg a GP2-öt. 2005-ben Nico Rosberg, 2009-ben Nico Hülkenberg lett bajnok az ART-vel a GP2-ben. A GP3-ban Valterri Bottas és Esteban Gutierrez révén ünnepelhettek két bajnoki címet. A Mercedessel az együttműködésük 2003-ban az Euro F3-ban kezdődött. Ott 5 elsőséget ünnepelhettek.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
2015-ben nem jön a DTM a Hungaroringre

Close