2015-ben 8 autóval támad a Mercedes

Totto Wolf jelentette be, hogy 2015-ben már a Mercedes is nyolc autót indít a DTM-ben. A sorozathoz csatlakozó ART Grand Prix még nem nevezte meg a versenyzőjét.

Az idei évben a Mercedes 7 autót indított a Német Túraautó-bajnokságban, két autót a Mücke Motorsport, ötöt a HWA AG futtatott. Az Audi és a BMW 8-8 autóval versenyeztek és év közben szóvá is tették, hogy a stuttgartiak kevesebb autót indítanak. Az ősszel még a Mercedesnel is azt nyilatkozták, hogy 2015-ben is valószínűleg csak 7 autóval indulnak. Azonban a csillagosok meggondolták magukat és bejelentették, hogy az ART Grand Prix is indít egy Mercedest a sorozatban. A versenyzőt még nem nevezték meg.

Azt ART Grand Prix a formula autózásban már sikert-sikerre halmozott. Az idei Formula-1-es világbajnok, Lewis Hamilton 2006-ben velük nyerte meg a GP2-öt. 2005-ben Nico Rosberg, 2009-ben Nico Hülkenberg lett bajnok az ART-vel a GP2-ben. A GP3-ban Valterri Bottas és Esteban Gutierrez révén ünnepelhettek két bajnoki címet. A Mercedessel az együttműködésük 2003-ban az Euro F3-ban kezdődött. Ott 5 elsőséget ünnepelhettek.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
2015-ben nem jön a DTM a Hungaroringre

Close