18. Mikulás Rallye előzetes

Idén is eljön a Mikulás! A hétvégi verseny képes-videós előzetese, nevezési listával és időtervvel.

A versenyre 43 licenszes páros adta le a nevezését. Ollé Sasáék a Fiesta S2000-est egy R4-es Mitsubishire cserélik. Matics Misinek ezúttal lánya, Barbi fogja diktálni az itinert. A Mecsek Rally után újra rajthoz álló Bútor Robi most a Lancerral indul. Rég láthattuk a pályán az ifj. Cseh Vilmos-Németh Gergely duót is, de most ők is autóznak egy jót. Ezúttal a Kakuszi testvérek is Lancerba pattannak. Lencse Zoltán és Ferencz Ramón kipróbálja a Peugeot 208 R5-öt, míg Halmos Gáborék a 207 S2000-essel indulnak.

Az amatőrökhöz 58 nevezés érkezett. Zsiros Gabi az elmúlt évekhez hasonlóan idén is egy Skoda Octavia WRC-vel indul a Veszprém környéki pályákon. Páhi Csabát újra láthatjuk a Corollával. A rengeteg Ladás mellett egy Trabantot is láthatunk majd.
A terepralisokat hatan képviselik majd a 18. Mikulás Rallyen.

9 órakor Várpalotán veszi kezdetét a verseny, majd Gyártelep (9:47) és a Kislőter (10:31) következik a szervizpark előtt.

Nevezési lista  Időterv  Hivatalos honlap

Korábbi képeink: 2009 2011 2012 2013
Korábbi videóink: 2009 2011 2012
Végül pedig a tavalyi videónk:

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
CélTrans Rallysprint Bajnokság díjkiosztó képekben

Close