12 magyar páros a 7. Rebenland Rallyen

Fotó: Harald Illmer

A következő osztrák fordulón is szurkolhatunk honfitársainknak.
Március 16-17. között rendezik az Osztrák Rally Bajnokság második fordulóját, a 7. Rebenland Rallyet. A verseny a Mitropa Kupa első állomása lesz.
A versenyre 97 páros adta le a nevezését. Közülük hárman indulnak WRC-vel, Gerwald Grössing és Gerhard Aigner egy-egy Ford Fiesta WRC-vel, míg Kris Rosenberger egy Subaru Impreza WRC-vel indul. 16-an várják a rajtot R5-össel. Köztük van az idén csak néhány versenyen induló Raimund Baumschlager is egy Skoda Fabia R5-el.

Hadik András és Bacigal Igor itt kíván összehangolódni az Eger Rallye előtt. R5-össel indul még a Hideg Krisztián-Kerék István, a Bodolai László-Popovics László, a Lovász Pál-Kürti Tamás, a Várkonyi Szabolcs-Makai Gergely és a Fogassy Gergely-Berendi Dávid párosok.

A Mitropa Kupában rendszeresen induló Juhász Csaba Mitsubihi Lanccer EVO X-el nevezett, míg Klausz Kristóf és Csányi Botond a jól bevált Peugeot 208 R2-vel. Szintén egy R2-essel, de Citroennel megy majd Gyuriczky Zsolt Böröczi Leventével az oldalán. További magyar nevezők: Kertész Krisztián (Opel Astra), Bertus Balázs-Lovász Tibor (BMW E36 318) és Merencsics Árpád, akinek Kulcsár Dániel fogja diktálni az itinert.

Szombaton hét, míg vasárnap kilenc gyorsasági vár a mezőnyre.

Nevezési lista
Időterv
Műsorfüzet